جلسه لاریجانی برای مقابله با تحریم‌های آمریکا

چهارشنبه 14 تير 1396
09:48
جلسه لاریجانی برای مقابله با تحریم‌های آمریکا سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس از جلسه لاریجانی با روسای فراکسیون‌های سه‌گانه مجلس برای طرح مقابله با تحریم‌های اخیر آمریکا خبر داد.

العالم ـ ایران

سیدحسین نقوی‌حسینی سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی، از جلسه علی لاریجانی رئیس مجلس با رؤسای فراکسیون‌های سه‌گانه مجلس خبر داد و گفت: این جلسه ظهر امروز (چهارشنبه 14 تیر) انجام می‌شود.

وی درباره موضوع جلسه لاریجانی با روسای فراکسیون‌های نمایندگان ولایی، مستقلان و امید، افزود: موضوع جلسه درباره بررسی طرح اقدام متقابل در برابر تحریم‌های اخیر سنای آمریکا موسوم به (S722) آمریکاست.

سخنگوی فراکسیون ولایی مجلس خاطرنشان کرد: هدف از ارائه طرح مقابله با اقدامات ماجراجویانه و تروریستی آمریکا، جلوگیری از بدعهدی‌ها و مقابله با کارشکنی‌های آمریکایی‌هاست.

پیش از این سیدحسین نقوی‌حسینی سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس از تشکیل کمیته‌ مشترک فراکسیون‌های سه‌گانه پارلمان پیرامون بررسی طرح مقابله با اقدامات ماجراجویانه و تروریستی آمریکا خبر داده بود که این مسئله مورد توافق فراکسیون‌های نمایندگان ولایی، مستقلان و امید قرار گرفته است.

شایان ذکر است که قرار شده تعدادی از اعضای سه فراکسیون مجلس در قالب کمیته مشترکی، بررسی‌های جامع‌تری بر روی طرح مقابله با اقدامات ماجراجویانه و تروریستی آمریکا داشته باشند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد