عضو ارشد حماس: از ما نخواسته‌اند قطر را ترک کنیم

چهارشنبه 14 تير 1396
10:22
عضو ارشد حماس: از ما نخواسته‌اند قطر را ترک کنیم محمود الزهار عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) بر ضرورت تعامل باز مصر با نوار غزه به حکم وضعیت جغرافیایی و روابط تاریخی طرفین تأکید و اعلام کرد: از آنها درخواست نشده است قطر را ترک کنند.

العالم - فلسطین

محمود الزهار در گفتگو با شبکه روسیا الیوم تأکید کرد که سند اخیر حماس به منزله به رسمیت شناختن اسرائیل نیست و موافقت با تشکیل دولت فلسطین در مرزهای 1967 میلادی، موقتی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه از اعضای این جنبش خواسته نشده است که قطر را ترک کنند تصریح کرد: تعامل باز مصر با غزه، امری ضروری است.

عضو دفتر سیاسی حماس تاکید کرد که توافق این جنبش با محمد دحلان از رهبران جنبش فتح شامل سپردن پرونده‌های خارجی به او نیست و تفاهم با گروه دحلان به خاطر این است که آن‌ها نمایندگانی منتخب در مجلس قانونگذاری فلسطین هستند.

الزهار تاکید کرد که توافق با دحلان برای حمایت از فقرا و کمک به طرح‌های کوچک و مبادلات بازرگانی به مصر است که ارزش آن به هفت میلیارد دلار می‌رسد.

این رهبر حماس، تروریست خواندن جنبش حماس از سوی عادل الجبیر وزیر خارجه عربستان را به شدت محکوم کرد و گفت: هدف از این سخنان فقط جلب رضایت دونالد ترامپ است.

216
 

0% ...

آخرین اخبار

فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است


مهلت ۴۸ ساعته به دیپلمات سوئدی برای ترک تهران


تهران در آستانه هفته دفاع مقدس میزبان حماسه بزرگ «جان‌فدایان ایران»


کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا در ایران مرتکب جنایت جنگی شده است


درگیری شدید در جنوب سوریه و کشته شدن ۳ نیروی امنیتی + فیلم


واکنش قاطع وزارت اطلاعات به شهادت مولوی گرگیج؛ خون شهید، چراغ راه وحدت ایران است


مطالبه مشترک تهران و آنکارا برای امنیت مرزها؛ تأکید بر انحلال شبکه‌های تروریستی پ.ک.ک و پژاک