فعال بحرینی:

بحرینیها به طرح آل خلیفه اهمیت نمی دهند

جمعه 17 تير 1390
17:21
بحرینیها به طرح آل خلیفه اهمیت نمی دهند يک فعال سياسي بحريني تاکيد کرد، طرح گفت و گوي آل خليفه براي مردم بحرين اهميتي ندارد.

"عبدالاله الماحوزي" شامگاه جمعه در گفت و گو با شبکه العالم اظهار داشت: نشستی که به آن گفت و گوهاي توافق ملي اطلاق مي شود، همايشي ساده براي دريافت پيشنهادات و طرح ها است، که ويژگي هاي يک گفت و گوي ملي را ندارد.

الماحوزي خاطر نشان کرد: این گفت و گوها برای مردم بحرین اهمیتی ندارد، زیرا هدف رژیم آل خلیفه از این گفت و گوها فریب افکار عمومی داخلی و خارجی است.

وي پيش بيني کرد: با شکست گفت و گوها، بحران در اين کشور به صورت تصاعدي افزايش خواهد يافت.

الماحوزی تاکید کرد: کميته حقيقت ياب که اخيرا تشکيل شده است، کاملا تشريفاتي است که از رژيم حمايت خواهد کرد، زيرا اين کميته را خود رژيم به همين منظور تشکيل داده است.

وي افزود: انقلاب بحرين براي محقق ساختن اصلاحات سياسي و درنتیجه سرکوب مردم توسط رژیم آل خلیفه شکل گرفت.



0% ...

آخرین اخبار

نقض حریم هوایی عراق توسط رژیم صهیونیستی


فشار آمریکا برای گسترش اشغالگری اسرائیل درسایه سکوت دولت لبنان


شروع قدرتمند تیم ملی کشتی؛ اولین برد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۶


هشدار جدی ترکیه؛ حمله به ایران می‌تواند منطقه را به آتش جنگ بکشد


پایان کار کاروان «جان فدای ایران قوی» با کسب ۱۰۲ مدال در بازی‌های پارا آسیایی ناگویا


معاون نخست‌وزیر ایتالیا خواستار دیپلماسی برای بازگشایی تنگه هرمز شد


سرلشکر عبداللهی:تحت هیچ شرایطی نمی‌گذاریم ناوهای زنگ‌زده آمریکا دوباره وارد خلیج فارس شوند


۱۲ کشور هرگونه حمله و تهدید علیه تأسیسات هسته‌ ای را محکوم کردند


۱۲۴ حمله سعودی به یمن در ۲۴ ساعت گذشته


۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است