جابری انصاری: ترکیه فرصت بیشتری می‌خواهد

چهارشنبه 14 تير 1396
18:10
جابری انصاری: ترکیه فرصت بیشتری می‌خواهد العالم، آستانه - مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران در آستانه تاکید کرد که طرف ترکیه ای، برای بررسی جزئیات مذاکرات آستانه خواستار زمان بیشتر شده است.

حسین جابری انصاری در گفتگو با خبرنگار العاام در آستانه اظهار داشت: تلاش کردیم تمامی مشکلات باقیمانده را حل کنیم، اما هیأت ترکیه ای برای بررسی جزئیات، فرصت بیشتری را خواستار شده است.

وی افزود: اختلافات کنونی بیشتر بر سر نیروهایی است که قرار است در مناطق کاهش تنش، به عنوان ناظر مستقر شوند.

در همین حال، جابری انصاری معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه که برای شرکت در پنجمین دور کنفرانس بین المللی آستانه در قزاقستان حضور دارد در حاشیه اجلاس با غیرت عبدالرحمن اف وزیر خارجه قزاقستان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار دو طرف درباره آخرین تحولات کنفرانس آستانه و تلاش های جاری برای کمک به حل بحران سوریه تبادل نظر کردند.

از سوی دیگر، فرانک ژله نماینده ویژه دولت فرانسه در امور سوریه در حاشیه اجلاس آستانه 5 با حسین جابری انصاری مذاکره کننده ارشد ایران در روند آستانه دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار که پس از سفر وزیر امور خارجه ایران به فرانسه و بازدید دبیرکل وزارت خارجه فرانسه از ایران صورت می گیرد، دو طرف ضمن برشمردن اصول مشترکی همچون ضرورت پرهیز از خشونت ، توجه به توافق سیاسی به عنوان تنها راه حل بحران ، مخالفت با اقدامات یکجانبه بازیگران خارجی در سوریه و لزوم توجه و اهتمام نسبت به ابعاد انسانی بحران سوریه تاکید کردند.

فرانک ژله در این دیدار با بیان نظرات دولت فرانسه درباره چگونکی پیشبرد روند آستانه از نظرات کشورمان در این خصوص و چشم انداز مشارکت دولت های دیگر در کمک به حل بحران سوریه مطلع شد.

0% ...

آخرین اخبار

شکست سناریوی دوگانه‌های کاذب؛ طائب: مردم در تله دشمن گرفتار نمی‌شوند


شهید سید حسن نصرالله؛ جوهره انسانیت و رادمردی


زنجیره مخالفت‌ها با تعلیق پروازهای ایران؛ تجمعات اعتراضی از نجف تا صحن پارلمان عراق


گستاخی وزیر رژیم صهیونیستی در باره مطالبه الحاق جنوب لبنان


رهبران و سیاستمداران عراقی: باید تحت پرچم مقاومت متحد بمانیم و راه شهید سید حسن نصرالله را ادامه دهیم


جاسوس افزار زیر آبی آمریکا چه در چنته دارد؟+ فیلم


رژیم صهیونیستی مسیرهای مواصلاتی کرانه باختری را مسدود کرد


عراقچی: ایران آماده بازگشایی تنگه هرمز در صورت اقدام های مشخص از سوی آمریکاست


شیخ نعیم قاسم بر حمایت از فلسطین و آزادی لبنان از اشغالگری تاکید کرد


چراغی که هرگز خاموش نمی شود: ضاحیه بیروت میعادگاه دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله