حمله هواپیماهای روسیه به داعش از هزار کیلومتری

چهارشنبه 14 تير 1396
19:17
حمله هواپیماهای روسیه به داعش از هزار کیلومتری هواپیماهای استراتژیک موشک‌انداز توپولف95 ام اس روسیه به مواضع تروریست ها داعشی در مرزبین استان های حماه و حمص سوریه حمله کردند.

العالم - سوریه

به گزارش اسپوتنیک، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد سه انبار بزرگ تروریست ها و همچنین مقر فرماندهی آنها در حوالی شهر عقیربات منهدم شدند. این حمله موشکی با استفاده از موشک های کروز پیشرفته Х-101 از فاصله حدود هزار کیلومتری صورت گرفت. بررسی ها نشان داد که ضربات بطور دقیق به اهداف مورد نظر وارد شده است.

خاطرنشان می شود که هواپیماهای استراتژیک روسی از فرودگاه نظامی انگلس، واقع در خاک روسیه پرواز کرده و سوخت گیری مجدد آنها در آسمان انجام شده است. جنگنده های سوخو30 اس ام و سوخو35 اس از فرودگاه نظامی حمیمیم سوریه، هواپیماهای توپولف95 ام اس را همراهی می کردند. همه هواپیماهای روسیه پس از اجرای ماموریت رزمی خود به فرودگاه های محل استقرار خود بازگشتند.

برد موشک های هواپایه کروز Х-101 حدود 4500 کیلومتر است و هر هواپیمای توپولف95 ام اس قادر به حمل هشت فروند از آنها است.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از اهداف رژیم صهیونیستی از اشغال منطقه الخیام در لبنان +فیلم


دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


دیدار سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


اعتراف بسنت به پیامدهای جنگ علیه ایران بر بازار اوراق آمریکا


دیدار روسای جمهور ایران و قرقیزستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


تحلیل روز| خلع سلاح مقاومت؛ "صلح" فریبکارانه و سلب توان ایستادگی در برابر تجاوزگری


اسپانیا: شبکه‌های مرتبط با "اسرائیل" در بحران مهاجران نقش داشتند


شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند


واکنش عراقچی به اعتراف نتانیاهو در باره فریب آمریکا برای کشاندن به جنگ با ایران


امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد