پاسخ شدید دمشق به حمله اردوغان

پنج‌شنبه 15 تير 1396
18:12
پاسخ شدید دمشق به حمله اردوغان دمشق (العالم) – وزارت امور خارجه و مهاجرین سوریه با انتشار بیانیه، رجب طیب اردوغان رییس جمهوری ترکیه را به نقض قوانین و قطعنامه های بین المللی به خاطر حمله اخیرش به منطقه اعزاز در شمال حلب، متهم کرد.

العالم سوریه 

خبرنگار شبکه خبری العالم در سوریه به نقل از این بیانیه گزارش داد که چنین اقدامی، ترکیه را شریک تروریسم و توطئه ضد سوریه قرار می دهد.

این بیانیه افزود که سیاست های تجاوزکارانه و توهم های توسعه طلبانه اردوغان نسبت به خاک سوریه، مغایر با قوانین بین المللی و قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد است.

بیانیه مزبور ادامه داد که تعدی جدید ترکیه به منطقه اعزاز، اخترین و جسرین در شمال حلب در چارچوب نقش ویرانگر حکومت ترکیه در سوریه بوده و آن را شریک اساسی در تروریسم و توطئه ضد سوریه قرار می دهد که تهدیدی برای امنیت و ثبات منطقه ای و جهانی است. 
206 
 

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد