نتنیاهو به پوتین چه گفت؟

پنج‌شنبه 15 تير 1396
19:03
نتنیاهو به پوتین چه گفت؟ کاخ کرملین با انتشار بیانیه ای گزارش کرد که ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه تلفنی با نور سلطان نظربایف همتای قزاقستانی خود و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره نتایج گفت و گوهای آستانه درباره موضوع سوریه گفت و گو کرد.

العالم - اروپا

پایگاه اینترنتی روسیا الیوم امروز(پنجشنبه) به نقل از این بیانیه گزارش کرد که پوتین با نظربایف درباره تحقق صلح در سوریه و نتایج پنجمین مرحله مذاکرات آستانه درباره تثبیت آتش بس در سوریه گفت و گو کرد.   
همچنین پوتین و نتانیاهو درباره همکاری دو جانبه، تلاش مشترک برای مبارزه با تروریسم بین المللی، حل درگیری در خاورمیانه و اوضاع سوریه گفت و گو کردند.    
مرحله پنجم گفت و گوهای آستانه روز گذشته بدون امضای سند ترسیم مرزهای مناطق کاهش تنش در سوریه پایان یافت اما روسیه، ترکیه و ایران به عنوان کشورهای ضامن آتش بس نسبت به پیشرفت در این مسیر و آرام سازی مناطق درگیری در سوریه تاکید نمودند.
206
   

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد