قطر با 5 شرط کشورهای تحریم کننده موافقت کرد

جمعه 16 تير 1396
01:25
قطر با 5 شرط کشورهای تحریم کننده موافقت کرد خبر غیررسمی در خصوص قبول پیشنهاد حاوی پنج شرط منتشر شده است.

به گزارش اسپوتنیک، پنج شرط پیشنهادی عبارتند از:اخراج القرضاوی، بازگشت نیروهای ترکیه به ترکیه،شفافیت انتقال پول از قطر به حساب شبه نظامیان،ارائه اسناد مربوط به سازمان های سرویس های ویژه آمریکا مستقر در قطر،کاهش لحن تند برنامه های «الجزیره» و قطع حملات خبری به کشورهای خلیج و مصر.

آکادمیسین احمد عبدل فاتح کارشناس رسانه ای به اسپوتنیک گفت: برای رسیدن به آشتی، باید آن مسائلی که موجب بحران کنونی در قطر شد حل و فصل شوند. ابتدا باید کمپین خشونت آمیز علیه مصر،عربستان سعودی، امارات و بحرین متوقف شوند. دوحه نباید امکان سخنپراکنی را در اختیار سازمان های تروریستی «احرار الشام» در سوریه و«اخوان المسلمین» در مصر بگذارد.

کاهش نفوذ« الجزیره» و تعداد برنامه ها ضربه سنگینی به فعالیت قطر خواهد بود، زیرا «الجزیره» بخش لاینفک نفوذ قطر در منطقه است. اگر این سلاح از دست قطر گرفته شود، خیلی چیزها در منطقه تغییر خواهد کرد. حتی ساکنان کشورهای عربی تغییر خواهند کرد که در سال های اخیر با ایده های «الجزیره» مسموم می شوند».

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم