منطقه موصل قدیم در آستانۀ آزادی

جمعه 16 تير 1396
17:59
منطقه موصل قدیم در آستانۀ آزادی منطقه موصل قدیم در شهر موصل عراق به زودی از تروریست های داعشی کاملاً پاکسازی می شود.

العالم - عراق

شاکر جودت فرمانده پلیس عراق امروز جمعه اعلام کرد: نیروهای پلیس مسجد اعظم " شیخ ابوالعلا " را در منطقه موصل قدیم در غرب شهر موصل آزاد کردند.

جودت گفت: پلیس خیابان النجفی را به کنترل خود درآورده است و اگر 150 متر دیگر پیشروی کند، سراسر منطقه موصل قدیم را از سیطره تروریست ها آزاد خواهد کرد.

فرمانده پلیس عراق چندی پیش گفته بود که نیروهای پلیس در مرحلۀ پایانی عملیات آزادسازی منطقه موصل قدیم هستند و شجاعانه می جنگند و داعشی ها در مساحت  250 متری منطقه النجفی پنهان شده اند. 

خبر دیگر اینکه نیروهای پلیس عراق با اجرای عملیات جستجوی تروریست ها در شمال شهر موصل توانستند یک تروریست انتحاری را که کمربند انفجاری به خود بسته بود و آمادۀ حمله به نیروهای امنیتی بود ، به هلاکت برسانند.

نیروهای پلیس همچنین در این عملیات 4 تروریست داعشی را پس از محاصره کردن محل اختفای آنها دستگیر کردند.

لحظۀ آزادسازی مسجد اعظم النوری شهر موصل

214

0% ...

آخرین اخبار

غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است