با ما به روز باشید؛

خطرات ثبت‌نام در برنامه‌های موبایلی

شنبه 17 تير 1396
09:48
خطرات ثبت‌نام در برنامه‌های موبایلی کارشناسان امنیتی هشدار می‌دهند که کاربران نباید اسامی کاربری و کلمات عبور خود در شبکه‌های اجتماعی را در برنامه‌ای موبایلی که بر روی تلفن‌های همراه نصب می‌کنند، وارد کنند.

العالم - گوناگون
امروزه بسیاری از برنامه های تلفن همراه کاربران را برای استفاده وادار به ثبت نام از طریق حساب های کاربری شبکه های اجتماعی می کنند و تلاش می کنند از این طریق اطلاعات اضافی مانند سن، تاریخ تولد، آدرس ایمیل وشماره تلفن آنها را به دست آورند.
این فرایند اگر چه در گوشی های همراه به یک فرایند عادی و متداول مبدل شده و اقدامات زمان بر برای تهیه حساب کاربری و به خاطر سپردن کلمه عبوری جدید را حذف می کند، اما جاسوسی برنامه های موبایلی از افراد را تسهیل می کند. توسعه دهندگان برنامه های موبایلی در سال های اخیر بارها تلاش کرده اند تا به اطلاعات ذخیره شده کاربران در برنامه های دیگر دسترسی یابند، بدون آنکه کاربر از آنها مطلع شود. بررسی جدید موسسه پلی تکنیک ویرجینیا ثابت کرده که هزاران برنامه موبایلی در فروشگاه پلی استور پس از نصب به اطلاعات خصوصی کاربران دسترسی می یابند و آنها را با برنامه های دیگر تلفن همراه به اشتراک می گذارند. از همین رو ثبت نام در یک برنامه موبایلی از طریق حساب کاربری شبکه اجتماعی به معنای تقدیم این اطلاعات به طیف گسترده ای از افراد و شرکت های ثالث است.
کارشناسان امنیتی به کاربران توصیه می کنند به منظور بررسی سواستفاده یا عدم استفاده از داده های خصوصی خود تعداد و ماهیت برنامه های موبایلی که به اطلاعات شبکه های اجتماعی آنها دسترسی دارند را کنترل کنند. بدین منظور کاربران فیس بوک و گوگل پلاس از مسیر اقدام می کنند.

منبع : iribnews

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز