تیلرسون: اسد ازعرصه سیاسی سوریه کنار می رود

شنبه 17 تير 1396
12:31
تیلرسون: اسد ازعرصه سیاسی سوریه کنار می رود وزیر امور خارجه آمریکا تاکید کرد که رئیس جمهور سوریه در نهایت از راس قدرت کنار خواهد رفت اما آینده رهبری در این کشور جنگ‌زده همچنان نامعلوم است.

العالم-سوریه

به گزارش شبکه خبری سی ان ان، رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه آمریکا در نشست گروه 20 در هامبورگ به خبرنگاران گفت: اینکه بشار اسد، رئیس جمهور سوریه چطور از راس قدرت کنار خواهد رفت، هنوز معلوم نیست اما یک گذار از خاندان اسد وجود خواهد داشت.

وی همچنین معتقد است که آمریکا و روسیه هدف مشترکی را دنبال می‌کنند و هر دو می‌خواهند شاهد یک سوریه با ثبات پس از داعش باشند.

تیلرسون افزود: فکر می‌کنم تعهدی در دولت روسیه وجود دارد و آنها شاهد گذاری از شکست داعش به بعد از سرنگونی این گروه تروریستی هستند و اینکه چه کاری باید در رابطه با دولت دمشق انجام دهیم مورد توجه واقع شده است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و ولادیمیر پوتین، همتای روس او در یک نشست دو ساعته که مملو از شوخی و بذله‌گویی بود، با یکدیگر دیدار کردند. آنها در این نشست درباره موضوعات حساسی چون سوریه و تلاش‌ها برای مداخله در انتخابات آمریکا مذاکره کردند و به طور کلی حالت خوش‌بینانه‌تری در قبال مذاکرات به وجود آوردند.

به گفته خبرگزاری اسپوتنیک، این دو رئیس جمهور درباره وضعیت اوکراین و سوریه، مبارزه با تروریسم و امنیت سایبری صحبت کردند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت