منبع درآمد عجیب عملیات تروریستی در انگلیس

شنبه 17 تير 1396
14:33
منبع درآمد عجیب عملیات تروریستی در انگلیس پلیس انگلیس امروز شنبه "عجیب ترین منبع درآمد عملیات تروریستی" در آن کشور را فاش کرد.

العالم – اروپا

پلیس انگلیس در گزارش خود تأکید کرد سلمان العبیدی متهم ردیف اول انفجار منچستر، با استفاده از وام دولت انگلیس به دانشجویان اقدام به تأمین مالی عملیات تروریستی و ساخت بمب مورد نیاز کرده بود.

پلیس افزود: عبیدی مدتی با هزاران پوند وام ارائه شده از سوی دولت انگلیس به دانشجویان هزینه های زندگی اش را تأمین و برای انجام حمله تروریستی خودش را آماده کرد.

پلیس افزود: ممکن است برای تحقیقات بیشتر درباره حمله تروریستی مذکور، افراد دیگری که احتمالا با العبیدی همکاری کرده اند دستگیر شوند، همچنین ممکن است دولت انگلیس از دولت لیبی بخواهد هاشم العبیدی برادر سلمان العبیدی را دستگیر کند و به ما تحویل دهد.

بر اثر حمله تروریستی و انفجار بمب دست ساز در کنسرت "آریانا گراند" در شهر منچستر، 22 نفر کشته و 250 نفر دیگر زخمی شدند.

روزنامه "سان" در این باره به نقل از راس جکسون رئیس هیأت تحقیق در انگلیس گفت: افراد دیگری از انفجار منچستر اطلاع داشته یا به همراه العبیدی در انجام آن دست داشته اند.

216

0% ...

آخرین اخبار

تأکید دادستان کل کشور بر پیگیری حقوقی و دریافت خسارات جنگ از آمریکا، اسرائیل و هم‌پیمانانشان


روز طلایی کشتی ایران در آستانه+ فیلم خلاصه رقابت ها


عراقچی: فعلا برنامه‌ای برای دیدار با مقام‌های آمریکا نداریم


تظاهرات ضد دولتی؛ ۴۰ ایستگاه مترو پاریس تعطیل شد


برپایی نمایشگاه عکس و اجرای تئاتر؛ روایت مظلومیت فرشته‌های میناب در پاکستان


پنتاگون دوباره آمار تلفات تجاوز نظامی علیه ایران را افزایش داد


تداوم موج اعتراضات گسترده در سراسر اروپا


فرار دریانوردان تحت اسکورت آمریکا از تنگه هرمز


موج اعتراضات هزاران تایلندی علیه حضور صهیونیست‌ها در پوکت


انتشار کتاب «پیامبر؛ حضرت محمد (ص)» در اسپانیا