پوتین : ترامپ در تلویزیون با ترامپ واقعی متفاوت است

شنبه 17 تير 1396
23:20
پوتین : ترامپ در تلویزیون با ترامپ واقعی متفاوت است رئیس جمهوری روسیه تاکید کرد ترامپ در تلویزیون با شخصیت واقعی ترامپ فرق می کند.

العالم - آمریکا - اروپا

به گزارش شبکه تلویزیونی راشاتودی، ولادیمیر پوتین در ادامه کنفرانس خبری خود در اجلاس گروه بیست در هامبورگ آلمان درباره گفتگوهایش با رئیس جمهوری آمریکا و موضوع ادعای مداخله در انتخابات آمریکا گفت رئیس جمهوری آمریکا این موضوع را مطرح کرد و ما درباره آن صحبت کردیم. این تنها موضوعی نبود که درباره آن گفتگو کردیم. ما گفتگویی طولانی با یکدیگر داشتیم و مفصل درباره مسائل مختلف گفتگو کردیم. من دوباره تاکید کردم که هیچ دلیلی وجود ندارد که فکر کنیم روسیه در انتخابات روسیه مداخله کرده است. چیزی که در اینجا اهمیت دارد این است که هر دو ما اتفاق نظر داشتیم که ادامه وضعیت نامعلوم و بلاتکلیفی در این مسائل خوب نیست و باید از آن پرهیز کنیم این چیزی است که من در جلسه آخرمان گفتم. این موضوعی است که مستقیما به فضای سایبری و اینترنت و مسائلی از این قبیل ارتباط دارد.

ما با رئیس جمهوری آمریکا اتفاق نظر داشتیم که کارگروه ویژه ای را تشکیل دهیم و با یکدیگر روی امنیت سایبری کار کنیم. ما اطمینان حاصل می کنیم که قوانین و مقررات بین المللی حفظ شود. لازم است که از مداخله در امور داخلی کشورهای دیگر جلوگیری کنیم. روشن است که در وهله اول ما درباره روسیه و آمریکا صحبت می کنیم. ما معتقدیم اگر بتوانیم این مکانیسم را برقرار کنیم، من هیچ شکی ندارم که دیگر هیچ گمانه زنی درباره این موضوع نخواهد بود. درباره روابط شخصی میان من و آقای ترامپ، باید بگویم که ما توانستیم روابطی با یکدیگر ایجاد کنیم. من نمی دانم این روابط چگونه به نظر خواهد آمد اما اجازه بدهید نظر خودم را بیان کنم. ترامپی که شما در تلویزیون می بینید با ترامپ به عنوان یک فرد واقعی فرق می کند. او فردی بسیار خاص است. او حرف شما را درک می کند. او حرفهای شما را سریع تجزیه و تحلیل می کند و قادر است به شما پاسخ دهد و می تواند به آنچه که در جریان گفتگوها ممکن است پیش آید پاسخ مناسب را بدهد. بنابراین فکر می کنم اگر ما بتوانیم همچنان روابطمان را این طور گسترش دهیم، می توان باور داشت که ما خواهیم توانست دستکم بخشی از سطح تعاملی را که نیاز داریم، احیا کنیم.

خبرنگار سی بی اس پرسید آیا ترامپ انکار شما را درباره مداخله در انتخابات آمریکا پذیرفت؟

پوتین گفت: او سوالات زیادی درباره این مسئله پرسید و من به همه آن سوالات تا جایی که می توانستم پاسخ گفتم. فکر می کنم او چیزهایی را که من گفتم پذیرفت. اما در هر حال باید از خود او بپرسید که نظرش درباره این گفتگوها چیست./ خبرگزاری صدا و سیما

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت