دلیل تناقض سیاستهای آمریکا در منطقه

شنبه 25 تير 1390
08:07
دلیل تناقض سیاستهای آمریکا در منطقه يک ديپلمات سابق آمريکايي منفعت طلبي اين کشور را دليل تناقض سياستهاي کاخ سفيد در منطقه دانست و اذعان کرد، آمريکا قوانين بين المللي را اجرا نمي کند.

"ادوارد بيک" روز شنبه در گفت و گو با شبکه العالم اظهار داشت: واشنگتن فقط منافع خود را مدنظر دارد و اين منافع در مناطق مختلف جهان متفاوت است به همين سبب سياست هاي آمريکا در قبال ليبي و بحرين متفاوت است.

وي افزود : ايالات متحده آمريکا همچون بسياري از کشورها در بسياري از نقاط جهان منافعي دارد.

ادوارد بیک تصريح کرد: مادلين آلبرايت وزير خارجه اسبق آمريکا به صراحت گفت که هيچ يک از قدرت هاي بزرگ نمي توانند قوانين بين المللي را در سراسر جهان اجرا کنند. اين قوانين از يک منطقه تا منطقه ديگر بر اساس منافع قدرت هاي بزرگ با يکديگر تفاوت دارند.

این دیپلمات سابق آمریکایی خاطرنشان کرد: منافع آمريکا در داخل بحرين، با منافعي که این کشور در ليبي دارد فرق مي کنند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

نفت گران شد، طلا ارزان؛ تشدید نگرانی‌ها درباره بازارهای جهانی


مصوبه کمیسیون امنیت ملی مجلس: تحریم‌کنندگان ایران حق عبور از تنگه هرمز را ندارند


۱۰ کشته بر اثر آتش‌بازی در مکزیک + فیلم


موافقت آمریکا با فروش بمب‌های هوشمند به رژیم صهیونیستی


یمنی ها یک فروند پهپاد دیگر عربستان را سرنگون کردند


بقایی: اقدامات تجاوزکارانه آمریکا عامل ناامنی در تنگه هرمز است/ روایت‌سازی وارونه واشنگتن درباره علت ناامنی در تنگه هرمز


یک شهید و چند زخمی در جدیدترین حملات شهرک‌نشینان صهیونیست


5 کشته در سانحه سقوط هواپیمای آمازون در فرودگاه میامی آمریکا + فیلم


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


سرلشکر رضایی: تنگه هرمز کاملا بسته است/ خط قرمز جدید از محدوده محاصره آمریکا تا هرمز و خلیج فارس