واکنش تند شیخ وهابی به سخنان آیت الله جنتی

شنبه 25 تير 1390
09:39
واکنش تند شیخ وهابی به سخنان آیت الله جنتی سخنان آيت الله جنتي در خطبه هاي نماز جمعه تهران، درباره ضرورت حاکم شدن اسلام در بحرين، با واکنش تند "عبداللطيف محمود" شيخ وهابي بحريني مواجه شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، به نقل از روزنامه الوسط بحرین، عبداللطیف محمود در واکنش به سخنان آیت الله جنتی گفت: "آيا بحرين کشوري کافر است که بايد توسط مسلمانان فتح شود؟".

این شیخ وهابی بحرینی دیروز در خطبه های نماز جمعه یکی از مساجد بحرین اظهار داشت: "مسلمانان طوایف مختلف در اين کشور مناسک خود را به جاي مي آورند، و طبق مذاهب خود امور ديني را انجام مي دهند."

ادعاهای این شیخ وهابی بحرینی در حالی مطرح می شود که کشته شدن ده ها شهروند در جریان تظاهرات مسالمت آمیز مردمی، ادامه سرکوب مردم به بهانه های مختلف طایفه ای و فرقه ای، اخراج افراد از کار تنها به اتهام شرکت آنها در اعتراضها، بازداشت و محاکمه شهروندان در دادگاه های نظامی، و شکنجه بازداشت شدگان در زندانهای آل خلیفه، اعتراض بیشتر سازمان های مدافع حقوق بشر و محافل بین المللی را برانگیخته است.

ادامه حضور نظامیان بیگانه که مردم بحرین آنان را به چشم اشغالگر می بینند، و استفاده از این نیروها در سرکوب تظاهرات و فعالیتهای مسالمت آمیز، از دیگر دلایل شدت یافتن فشارهای بین المللی علیه رژیم آل خلیفه است؛ این رژیم سرانجام مجبور شد از هفته گذشته گفت و گوهایی نمایشی را به هدف کاستن این فشارها آغاز کند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است


ابلاغ پیام مکتوب عراقچی به وزیر خارجه عراق


انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو