نماینده حماس:

رژیم اشغالگر در تنگنا قرار گرفته است

يکشنبه 26 تير 1390
09:14
رژیم اشغالگر در تنگنا قرار گرفته است نماينده جنبش حماس در مجلس قانونگذاري فلسطين تاکيد کرد، رژيم اشغالگر براي فرار از فشارها و تنگنايي که در آن قرار گرفته، به حملات عليه مردم فلسطين شدت بخشيده است.

عاطف عدوان نماينده جنبش حماس در مجلس قانونگذاري روز يکشنبه در گفتگو با شبکه خبري العالم گفت: رژیم اشغالگر اکنون خود را در تنگنا می بیند، زيرا از طرف هم پيمانان خود و نيز جامعه بين الملل تحت فشار است.

وي افزود: رژيم اشغالگر تلاش مي کند فلسطينی ها را به زانو در آورد، از اين رو برای تحت فشار قراردادن مردم فلسطین، به حملات و اقدامات تجاوزکارانه خود شدت بخشیده است.

يحيي رباح تحليلگر سياسي فلسطيني در گفتگو با العالم اظهار داشت: رژيم اسراييل به دليل اصرار فلسطينيها براي مراجعه به سازمان ملل، احساس مي کند که با مشکل بزرگي مواجه شده است، از اين رو تلاش مي کند برای انحراف افکار عمومی فلسطينيها را به خشونت وادار کند، و مانع از به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین شود.



0% ...

آخرین اخبار

ترامپ به غافلگیری خود از پاسخ ایران به حملات تجاوزکارانه آمریکا اذعان کرد


یک فروند سوپر نفتکش متخلف بر اثر اصابت با 2 مین دریایی دچار آتش سوزی های مهیب شد


بیانیه وزارت خارجه درباره تجاوز نظامی ارتش تروریستی آمریکا به لارک و پاسخ دفاعی ایران


حمله ارتش به محل استقرار بالگردها و نیروهای آمریکایی در امارات


سپاه: پهپاد MQ9 آمریکایی بر فراز تنگه هرمز هدف قرار گرفت


پزشکیان: ما دنبال جنگ نیستیم اما پاسخ قاطعی به متجاوزان خواهیم داد


پاسخ قالیباف به ادعاهای مسئول برنامهٔ تحریم ایران در کابینهٔ ترامپ


پزشکیان برای شرکت در اجلاس سران سازمان شانگهای عازم قرقیزستان شد


سخنگوی سپاه: دشمن در هر دو عرصه اقتصادی و نظامی، تبعات این محاسبه غلط را خواهد پرداخت


سپاه: دو پایگاه هوایی آمریکایی ملک حسین و الازرق درهم کوبیده شد+فیلم