لیبرالهای بحرین هم از گفت و گوها خارج می شوند

سه شنبه 28 تير 1390
11:45
لیبرالهای بحرین هم از گفت و گوها خارج می شوند شماري از گروه هاي مخالف ليبرال بحرين، از تصميم خود براي خروج از گفت و گوهاي رژيم آل خليفه خبر دادند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، گروه های مخالف لیبرال بحرین تاکید کرده اند به دلیل بی توجهی به توصیه های ارایه شده توسط آنها در گفت و گوها برای تضمین آزادی های سیاسی، توقف بازداشت ها و سرکوبها، تصمیم دارند از این گفت و گوها خارج شوند.

از سوی دیگر، اخراج کارکنان و کارمندان سازمان های دولتی بحرین، به بهانه مشارکت آنها در اعتراضات مردمی همچنان ادامه دارد.

همچنین بر اساس تصاویر جدید منتشر شده از بحرین، نیروهای امنیتی رژیم آل خلیفه قبل از بازداشت افراد، از داخل خودروهایشان بسوی آنها شلیک کرده، و آنها را به نقطه ای نامعلوم منتقل می کنند.

از سوی دیگر سازمان دیدبان حقوق بشر، در گزارشی تاکید کرد؛ نقض حقوق بشر در این کشور تا حد بسیار خطرناکی افزایش یافته است.

این سازمان همچنین درباره نقض حقوق پزشکان و مجروحان در بیمارستانها اظهار نگرانی کرد.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک