سیاستمدار بحرینی:

افشای ماهیت پلید رژیم بحرین

پنج‌شنبه 30 تير 1390
07:55
افشای ماهیت پلید رژیم بحرین يک سياستمدار بحريني گفت: نهادهاي حقوق بشر بين المللي با محکوم کردن سرکوبگري و جنايات عليه شهروندان بحريني، ماهيت پليد رژيم اين کشور را برملا کردند.

"عبدالله  الماحوزي" در گفت و گو با شبکه خبري العالم با انتقاد از سخن مقامات آمريکايي مبنی بر برقرار شدن دموکراسي در بحرین تاکید کرد: گوش رژيم آل خلیفه کر شده است به گونه ای که موضعگیری سازمان ها و نهادهای حقوقی جهان درخصوص لزوم رعایت حقوق شهروندی و محکومیت جنایت ها از سوی آنها را نمي شنود.

وي افزود: سازمانها و نهادهای حقوقی بین المللی با محکوم کردن سرکوبگری و جنایت در بحرین زشتي و پليدي رژيم آل خلیفه را بر ملا  کردند که این محکومیت، اهرمی برای فشار بر مسئولان این کشور بود تا نقض حقوق بشر را متوقف و به مردم معترض امتیاز بدهند.

الماحوزی درباره طرح گفتگوی ملی پیشنهادی رژیم بحرین به مخالفان و جلسات برگزار شده آن تاکید کرد: گفت و گو با نظارت دولت بحرین از ابتدا محکوم به شکست بود زيرا مذاکره در فضايي که کشتار مردم و سرکوب حاکم باشد؛ معنا ندارد.

وی افزود: اين جلسات گفت و گو ثابت کرد که مسائل حاشيه اي را بررسي مي کند و اصل و اساس بحران موجود در کشور را رها کرده است.

الماحوزی گفت: ايده گفت و گو از آغاز و پيش از شروع رویدادهای بحرین، متعلق به آمريکا بود تا مخالفان بدون تعيين هيچ شرطي تسليم آن شوند.

MKH-20-23:40

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک