جاسوسی علاوی علیه شیعیان مصر

پنج‌شنبه 30 تير 1390
08:56
جاسوسی علاوی علیه شیعیان مصر موسس شوراي عالي حمايت از اهل بيت (ع) و از رهبران شيعيان مصر ، اياد علاوي را به دست داشتن در بازداشت خود در زمان رژيم مبارک متهم کرد.

 به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبکه خبري العالم ،  محمد الدريني ، اياد علاوي رئيس فهرست العراقيه را به دست داشتن در بازداشت خود از سوي نيروهاي امنيتي مصر متهم کرد و گفت با ارسال يادداشتي درباره اين موضوع براي آيت الله سيستاني اين حادثه را به اطلاع وي رسانده است.

 الدريني در مصاحبه با شبکه خبری براثا گفت اياد علاوي در سفر به قاهره در سال 2007 به دستگاه اطلاعاتي و امنيتي مصر اطلاع داد که شيعيان مصري مبالغي از برخي طرفها دريافت کرده اند تا برخي اقدامات به نفع شيعيان در عراق انجام دهند.

 وي افزود 5 روز بعد از سفر علاوي ، بازداشت و زنداني شدم.

 محمد الدريني اول اکتبر سال 2007 بازداشت و اتهاماتي از جمله انتشار شايعات دروغ و تبليغات براي ايجاد رعب و وحشت در ميان مردم به وي نسبت داده شد.

 الدريني در سالهاي 2004 و 2005 نيز به اتهام عضويت در يک گروه غير قانوني و انتشار کتابي درباره شکنجه در زندان ها ، 15 ماه زنداني شد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

هشدار سیلاب در تهران/ بارش های سیل آسا و هشدار قرمز بارندگی برای ۵ استان


قطر: با واشنگتن برای مهار تنش‌ها در منطقه همکاری کردیم/امیدواریم توافق حاصل شود


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


حمله هوایی عربستان به بازاری در استان تعز یمن با ۳۰ شهید و دهها زخمی


انهدام پهپاد «ام کیو ۹» دشمن با پدافند ارتش


پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو