اروپا آزادی پزشکان بحرینی را خواستار شد

شنبه 1 مرداد 1390
08:53
اروپا آزادی پزشکان بحرینی را خواستار شد پارلمان اروپا در پيامي به دولت بحرين، آزادي پزشکان بازداشت شده را خواستار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، روزنامه "آیریش مدیکال تایمز" در خبری اعلام کرد: در سایه افزایش نگرانی ها درباره وضعیت پزشکان بحرینی که در ایرلند آموزش دیده اند، "سن کلی" نماینده منطقه جنوب ایرلند در پارلمان اروپا، هفتم ژوئیه پیشنهادی را برای حل مساله این پزشکان مطرح کرد.

در این گزارش آمده است: پارلمان اروپا دریافته است که 47 پزشک و پرستار بحرینی، متهم به تحریک مردم برای سرنگونی نظام حاکم  هستند؛ و این درحالی است که این پزشکان طبق اصول اخلاقی و حرفه ای، با همه مجروحان به صورت کاملا یکسان تعامل کردند.

کلی در این پیام تاکید کرده است: بازداشت 47 تن از پزشکان و پرستاران، از جمله پزشکانی که در ایرلند آموزش دیده اند، بسیار نگران کننده است.

وی افزود: کارکنان بخش پزشکی در همه نقاط دنیا، هنگامی که در جریان درگیری ها به بیماران و مجروحان  کمک می کنند، باید اطمینان داشته باشند که سلامت آنها به خطر نمی افتد.

کلی خاطرنشان کرد: پارلمان اروپا خواستار آزادی پزشکان بحرینی است.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

معاون نخست‌وزیر ایتالیا خواستار دیپلماسی برای بازگشایی تنگه هرمز شد


سرلشکر عبداللهی:تحت هیچ شرایطی نمی‌گذاریم ناوهای زنگ‌زده آمریکا دوباره وارد خلیج فارس شوند


۱۲ کشور هرگونه حمله و تهدید علیه تأسیسات هسته‌ ای را محکوم کردند


۱۲۴ حمله سعودی به یمن در ۲۴ ساعت گذشته


۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است


پیام کنایه آمیز سخنگوی سپاه درباره قیمت نفت


انفجار دو سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین


حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است