"عبدالاله الماحوزی" شامگاه سه شنبه در گفت و گو با شبکه العالم اظهار داشت: از این کمیته که به دستور متهم ردیف اول تشکیل شده است، چگونه می توان انتظار داشت که با صدور رای به نفع قربانیان، پادشاه را محکوم کند.
وی خاطر نشان کرد: کمیته حقیقت یاب بر اساس آن چه شریف البسیونی رییس این کمیته اعلام کرده، ظاهرا بدنبال یافتن حقیقت و ارشاد رژیم آل خلیفه برای جلوگیری از تکرار اشتباهات در آینده است.
این فعال سیاسی بحرینی افزود: مساله خنده دارتر اینکه کمیته حقیقت یاب ، بر اساس نتایج به دست آمده ، توصیه هایی را به پادشاه ارایه خواهد کرد، و آل خلیفه بر اساس آن ها قرار است تصمیم مقتضی را اتخاذ و توصیه های لازم را برای اجرا به دولت ابلاغ کند.
الماحوزی طرح گفت و گو و طرح تشکیل کمیته حقیقت یاب را دو طرح بی ثمر توصیف کرد و گفت: این کمیته اهرم فشاری از سوی جامعه بین المللی ضد رژیم آل خلیفه به شمار نمی رود، بلکه عامل حمایتی عربستان و آمریکا از رژیم بحرین، و به هدف دور زدن خواسته های مردم و پاک کردن صورت مساله است.