دخالت های خارجی مانع پیروزی انقلاب یمن است

چهارشنبه 5 مرداد 1390
04:58
دخالت های خارجی مانع پیروزی انقلاب یمن است يک ديپلمات يمني گفت: اگر يمني ها به حال خود گذاشته مي شدند تاکنون اوضاع را يکسره کرده بودند اما اينک ديگر همه مي دانند که دخالت هاي خارجي جلوي پيروزي انقلاب يمن را گرفته است.

" ابراهیم الجهمی " چهارشنبه در گفت و گو با شبکه خبری العالم با اشاره به تصمیم ملت برای پیروزی انقلاب گفت: جوانان انقلابی همچنان در میدان التغییر و الحریه حضور دارند و بر ضرورت تحقق خواسته هایشان پای می فشارند و راه حل های نیمه کاره را نمی پذیرند.

وی با تاکید بر اینکه مطالبات انقلابیون در این مدت قانونی بوده است ، خاطر نشان کرد : علت بروز انقلاب جوانان یمنی ، گسترش فساد و ظلم در دستگاه حکومتی علی عبدالله صالح رییس جمهور دیکتاتور این کشور بود.


دیپلمات یمنی ادامه داد که انقلاب یمن ، انقلابی واقعی است و جامعه جهانی باید این انقلاب و مطالبات جوانان را به رسمیت شناخته ، از آن حمایت کند.

الجهمي ابراز اميدواري کرد که سفر جمال بن عمر مشاور دبير کل سازمان ملل در امور جوانان يمن به اين کشور به اتخاذ تصميمي از سوي سازمان ملل يا شوراي امنيت منجر شود که دست کم راه را بر دخالت هاي خارجي در این کشور که به افزايش مشکلات و گرسنگي و محاصره مردم منجر شده است ، ببندد.


وي خاطرنشان کرد: جوانان انقلاب يمن با مقاومت و ایستادگی و با وجود اقدامات تجاوزکارانه رژیم یمن و تعرض هاي بسيار و استفاده از انواع وسايل براي سرکوب ، در ميدان هاي التغيير و الحريه حضور دارند و بر دستيابي به اهداف انقلاب اصرار می ورزند.


الجهمي گفت: فعاليت انقلابيون به قوت خود باقي است و به هيچ وجه نمي توان از انقلاب صرف نظر کرد و مردم يمن به ويژه جوانان انقلابي حاضر نيستند که از خواسته های انقلابی خود منصرف شوند.



0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا