نماينده فراکسيون مستعفي الوفاق:

ملت بحرین فریب نخواهد خورد

شنبه 8 مرداد 1390
04:12
ملت بحرین فریب نخواهد خورد نماينده فراکسيون مستعفي الوفاق گفت : پيام تظاهرات جمعه پايداري و استقامت اين است که مردم بحرين فريب مانورهاي سياسي رژيم را نخواهند خورد.

"هادي الموسوي " در گفت و گو با شبکه خبري العالم اظهار داشت: جمعه پايداري و استقامت، بازتاب دهنده ميزان مسئوليت پذيري ملت بحرين است.

وي افزود : بی توجهی به مطالبات مردم بحرین و ناديده گرفتن آن توسط رژيم حاکم در حد خود ظلمي به شمار مي رود که نمي توان در قبال آن سکوت کرد؛ بنابراين رژيم بايد مسئوليت پذير باشد و گام هايي ملموس و واقعي براي اجرايي کردن اصلاحات مطلوب بردارد، و از وقت کشي و گفت و گو هاي بي نتيجه دست بکشد.

نماينده فراکسيون مستعفي الوفاق با بيان اينکه شعارهاي راه پيمايي هاي جمعه وفاق سازنده هستند و نشان از پايبندي به حق تغيير مسالمت آميزسرنوشت کشور دارند، تاکيد کرد : هدف اصلي ما نه فقط اعتراض، بلکه تثبيت مواضع خود و رساندن اين پيام به رژيم حاکم است که اگر واقعا به دنبال اصلاحات است بايد در اين کار جديت به خرج دهد، زیرا مانورهاي سياسي بي فايده است و ملت را فريب نخواهد داد.



0% ...

آخرین اخبار

۱۲ کشور هرگونه حمله و تهدید علیه تأسیسات هسته‌ ای را محکوم کردند


۱۲۴ حمله سعودی به یمن در ۲۴ ساعت گذشته


۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است


انفجار دو سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین


حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم