به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبکه العالم به نقل از پايگاه خبري « النشرة»، مرکز اسرائيلي اسناد و اطلاعات در لاهه در گزارشي با پيش بيني جنگ مزبور نوشت:" با اينکه گاز مصر از سال 2000 به ميزان کافي به اسرائيل مي رسيد ، انفجارهاي چهارگانه در لوله هاي گاز از فوريه گذشته تل آويو را به شدت تحت تاثير قرار داده است و بر آن داشته تا در پي يافتن راه هاي ديگري براي تامين نيازهايش در حوزه گاز برآيد."
این مرکز صهيونيستي درگزارش خود مي افزايد: نزاع درباره استفاده از چاه هاي گاز زير سطح درياي مديترانه احتمالا به رويارويي (نظامي) اسرائيل با « حزب الله.» و سپس لبنان مي انجامد."
در اين گزارش ادعا شده است: " تيمي متشکل از آمريکايي ها و اسرائيلي ها چاه « ليوتان"، يکي از بزرگ ترين چاه هاي کشف شده در دهه فعلي ، را کشف کردند.
اين چاه 453 ميليارد متر مکعب گاز را به ارزش 10 ميليارد دلار براي اسرائيل تضمين مي کند".
مرکز صهيونيستي اسناد و اطلاعات مي نويسد: " حزب الله در 14 جولاي اعلام کرد که اجازه بهره برداري از منابع لبنان را نخواهد داد و درپاسخ به سخن "اوزي لانداو"، وزير انرژي اسرائيل، که گفته بود تل آويو آماده است براي حمايت از منابع اسرائيل از قدرت ( نظامي) استفاده کند، تصريح کرد که از اين تهديدات هراسي ندارد."
در این گزارش آمده است: کابينه رژيم صهيونيستي اعلام کرده است که «تل آويو حقوق انحصاري بهره برداري از چاه « ليوتان» را داراست."
اين در حالي است که آمريکا سعي مي کند براي حل توافقي اين بحران با تکيه بر معيارهاي حقوق بين الملل درباره استفاده از آب هاي منطقه اي ميانجي گري کند."
مرکز اسرائيلي اسناد و اطلاعات افزود: "اسرائيل براي چاه " ليوتان" بيش از چاه " تامارا" اهميت قائل است، زيرا "ليوتان" بزرگتر و ذخاير گازي اش نزديک به دو برابر تاماراست. لذا گاز اسرائيل را براي نزديک به 50 سال به ميزان کافي تامين مي کند."
النشره مي نويسد: اين گزارش که حجم نياز اسرائيل به گاز در زمان فعلي و ميزان تاثيرپذيري اين رژيم از توقف انتقال گاز مصر را فاش کرده است ، قاهره را به عنوان مسئول نزاع مورد انتظار با لبنان معرفي مي کند.
النشره افزود: مرکز اسرائيلي اسناد و اطلاعات به عنوان بازوی موساد در اروپا شناخته مي شود و با گزارش مزبور تلاش کرده تا در مرحله سياسي دشوار کنوني مصر، ميان اين کشور و لبنان فاصله و اختلاف ايجاد کند.