آل خلیفه به نیروهای نظامی هم رحم نمی کند

يکشنبه 9 مرداد 1390
15:35
آل خلیفه به نیروهای نظامی هم رحم نمی کند مرکز حقوق بشر بحرين از قتل، بازداشت و اخراج بيش از 130 نظامي به دليل مشارکت در اعتراضهاي مسالمت آميز مردمي خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، مرکز حقوق بشر بحرین امروز در بیانیه ای تاکید کرد، رژیم آل خلیفه نظامیان و نیروهای وزارت کشور را نیز سرکوب می کند.

در این بیانیه تاکید شده است، آل خلیفه بیش از 130 نظامی را که در اعتراضهای مسالمت آمیز مردم شرکت کرده و یا مشکوک به مشارکت آنها در این اعتراضها بوده، به قتل رسانده و یا از کار اخراج کرده و شماری را نیز بازداشت کرده است.

مرکز حقوق بشر بحرین با اشاره به سیاستهای نژادپرستانه و فرقه ای رژیم آل خلیفه در بخش های نظامی و ارتش، تاکید کرد: این سیاستهای نژادپرستانه علیه شهروندان شیعه، ده ها سال است که در بحرین ادامه دارد، و در مارس گذشته به شدیدترین حد خود رسید.

بر اساس این بیانیه، رژیم آل خلیفه کمبود نیروهای خود را در بخش نظامی با استخدام نیروهای بیگانه در بخش های امنیتی و ارتش جبران کرد.

این مرکز با درخواست برای توقف به کار گیری نیروهای بیگانه در ارتش و پلیس، بر ضرورت آزادی هرچه سریعتر بازداشت شدگان نظامی و غیرنظامی، و انجام تحقیقات شفاف و محاکمه جنایتکاران تاکید کرد.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از اهداف رژیم صهیونیستی از اشغال منطقه الخیام در لبنان +فیلم


دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


دیدار سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


اعتراف بسنت به پیامدهای جنگ علیه ایران بر بازار اوراق آمریکا


دیدار روسای جمهور ایران و قرقیزستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


تحلیل روز| خلع سلاح مقاومت؛ "صلح" فریبکارانه و سلب توان ایستادگی در برابر تجاوزگری


اسپانیا: شبکه‌های مرتبط با "اسرائیل" در بحران مهاجران نقش داشتند


شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند


واکنش عراقچی به اعتراف نتانیاهو در باره فریب آمریکا برای کشاندن به جنگ با ایران


امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد