حمله ارتش مصربه تحصن کنندگان ميدان التحرير

دوشنبه 10 مرداد 1390
15:18
حمله ارتش مصربه تحصن کنندگان ميدان التحرير نيروهاي ارتش و امنيتي مصر عصر امروز(دوشنبه) وارد ميدان التحرير قاهره پايتخت اين کشور شده و خيمه ها و چادرهايي را که تحصن کنندگان برپا کرده اند؛ تخريب کردند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبکه خبري العالم به نقل از خبرگزاري فرانسه، اين حمله ارتش مصر در حالي صورت گرفت که تحصن کنندگان ديروز يکشنبه اعلام کرده بودند به دليل آغاز ماه مبارک رمضان به تحصن خود که سه هفته طول کشيد، بطورموقت پايان مي دهند.

در مصر امروز اولين روز ماه مبارک رمضان اعلام شده است.

براساس اين گزارش، نيروهاي ارتش مصربراي متفرق کردن تحصن کنندگان اقدام به شليک تير هوايي کردند و آنها را که حاضر به ترک ميدان التحرير نبودند مورد ضرب و شتم قرار دادند.

تحصن کنندگان در واکنش به حمله ارتش، بسوي نيروهاي ارتش و پليس سنگ پرتاب کردند.

در اين درگيري شماري از تحصن کنندگان زخمي و تعدادي از آنان توسط نيروهاي ارتش و پليس مصر بازداشت شدند.

در پايگاه اطلاع رساني نخست وزيري مصر از تحصن کنندگان در ميدان التحرير به عنوان " آشوبگر" ياد شده و آمده است که تعدادي از " آشوبگران" توسط پليس نظامي بازداشت شده اند.
 
تلويزيون دولتي مصر نيز تصاويري از اقدام نيروهاي ارتش و امنيتي را که درحال تخريب خيمه هاي برپا شده در وسط ميدان التحرير بودند؛ پخش کرد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر


زیان امریکن ایرلاینز درپی صعود قیمت سوخت