حربه ديکتاتور يمن در ماه مبارک رمضان

دوشنبه 10 مرداد 1390
17:45
حربه ديکتاتور يمن در ماه مبارک رمضان دمشق (العالم) - روزنامه نگار مخالف يمني از دعوت علي عبدالله صالح رييس جمهور ديکتاتور يمن براي گفت وگو به مناسبت ماه مبارک رمضان به عنوان حربه اي جديد ياد و از سوء استفاده رژيم حاکم از اعتقادات مردم انتقاد کرد.

"علي صالح جسار" دوشنبه شب درمصاحبه با شبکه خبري العالم تصريح کرد: صالح درعين حالي که به گفت وگو دعوت مي کند ، تهديد کرده است که دست قاتلان و مجرمان را کوتاه خواهد کرد ، اين درحاليست که ارتش و فرزندان او هستند که مردم را مي کشند.

وي گفت: مردم از هفت ماه پيش که تظاهرات خود را شروع کرده اند ، به مسالمت آميز بودن آن به رغم خشونت هاي رژيم حاکم پايبند مانده اند.

جسار اظهار داشت: علي عبدالله صالح سزاوار مذاکره نيست و مردم يمن در طول 33 سال حکومت وي ، اين مساله را تجربه کرده اند.

وي تصريح کرد: مخالفان درسال 1994 با صالح در ديداري با حضور ملک حسين در اردن در باره معاهده اي مذاکره کردند ولي صالح پس از بازگشت به صنعا آن را ناديده گرفت و درنتيجه مي توان گفت که صالح شايسته گفت وگو نيست.

جسار گفت: صالح در عربستان مردم يمن را تهديد کرد اما مسوولان سعودي وي را از اين کار بازنداشتند ؛ گويي که وي سخنگوي عربستان بود.

اين مخالف يمني با اشاره به رکود سياسي در بحران يمن و عدم قاطعيت در حل امور و ارايه طرح هاي کارآمد تصريح کرد: مهم اين است که تجمع کنندگان درميدان التغيير و جوانان و به طور کلي مردم يمن به ادامه انقلاب خود پايبندند.

وي افزود: آنچه اکنون شاهديم اعم از ديدارهاي نماينده آمريکا با مسوولان يمن از جمله عبد ربه منصور و جمال بن عمر همه با هدف اتلاف وقت و تلاش هايي براي ابقاي رژيم صالح و نا اميد کردن جوانان از ادامه راه خود براي سرنگوني رژيم حاکم است.

جسار تاکيد کرد: مردم يمن بيش از شش ماه است که در همه مناطق کشور فعالند و ديگر به هيچ وجه به علي عبدالله صالح اجازه حکومت بر کشور را نخواهند داد.

وي افزود: آنچه که صالح در عربستان مي گويد ، قطعا" حرف سعودي هاست چرا که حکومت صالح بدون توصيه ها و فرامين دولت سعودي نمي تواند کاري انجام دهد.

جسار آمريکايي ها را نيز شريک خدعه عبدالله صالح در مطرح کردن دروغي به نام القاعده عنوان کرد.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا