شوراي ملي يمن به زودي تشکیل مي شود

دوشنبه 10 مرداد 1390
18:06
شوراي ملي يمن به زودي تشکیل مي شود صنعاء (العالم) - يکي از رهبران احزاب ديدار مشترک در يمن گفت: تلاش هاي اين حزب براي تشکيل شوراي ملي به سرعت درحال به سرانجام رسيدن است و اواخر هفته جاري ، خبر تشکيل اين شورا اعلام مي شود.

" محمد مسعد الرداعي " دوشنبه شب درمصاحبه با شبکه خبري العالم ، تصريح کرد: احزاب ديدار مشترک با نمايندگان مردم تجمع کننده درميدان هاي التغيير تماس هايي داشته است و جوانان تصميم گرفتند که طرح تشکيل اين شورا را ارايه دهند.

وي تصريح کرد: احزاب ديدار مشترک به تلاش هاي خود ادامه مي دهد و با جنبش اعتراضي جنوب و سازمان هاي جامعه مدني و برادران حوثي و ديگر تشکل هاي قبيله اي و ساير طرف ها تماس هايي برقرار کرده و آن ها موافقت اصولي خود را با تشکيل شوراي ملي اعلام کرده اند.

عضو ارشد احزاب مخالف ديدار مشترک خاطرنشان کرد که اين شورا براي قطعي کردن پيروزي انقلاب مردم يمن و سرنگوني کامل رژيم علي عبد الله صالح تلاش خواهد کرد.

الرداعي درباره ماموريت نماينده سازمان ملل متحد و تلاش هاي آمريکا و عربستان براي حل بحران يمن گفت: خواسته مخالفان آشکار است و آن اينکه آن ها با هيچ گفت وگو يا ديداري بعد از انتقال قدرت موافق نيستند و هيچ راه حلي را در سايه وجود رژيم صالح نخواهند پذيرفت.

وي تاکيد کرد: انتقال قدرت موضع نهايي احزاب ديدار مشترک است و اين موضع تغيير نخواهد کرد.

الرداعي درباره گام پس از تشکيل شوراي ملي گفت: اين اقدام در راستاي سرنگوني کامل رژيم صالح طبق برنامه اي است که اين شورا به نمايندگي از سوي همه طرف ها ارايه مي کند.

وي افزود: شوراي ملي منتظر نخواهد ماند تا طرف هاي منطقه اي يا بين المللي آنرا به رسميت بشناسند ؛ چرا که اين شورا با هدف تحقق منافع يمن تشکيل شده است و تلاش خواهد کرد که اين منافع را بدون قيمومت هيچ طرفي تامين کند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا