فراخوان انقلابیون بحرین برای تحصن پنجشنبه

سه شنبه 11 مرداد 1390
13:27
فراخوان انقلابیون بحرین برای تحصن پنجشنبه ائتلاف ياران انقلاب 14 فوريه بحرين در بيانيه اي، مردم اين کشور را به شرکت در تحصن شامگاه پنج شنبه، تحت عنوان"حق تعيين سرنوشت 6" در روستاي بني جمره فرا خواند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، ائتلاف یاران انقلاب 14 فوریه در این بیانیه تاکید کرد: این تجمع پنج شنبه آیند در روستای بنی جمره، زادگاه علامه فقید "شیخ عبدالامیر الجمری" و علامه "شیخ محمد علی المحفوظ" که در زندانهای رژیم آل خلیفه در بازداشت است، برگزار می شود.

ائتلاف یاران انقلاب 14 فوریه اظهار امیدواری کرد، مردم بحرین به برکت ماه مبارک رمضان و مناسبتهای ویژه این ماه از شر طاغوت و فرعون های آل خلیفه رهایی یابند.

در ادامه این بیانیه آمده است: با وجود گرمای شدید هوا و روزه داری مردم، ائتلاف جوانان 14 فوریه و ملت انقلابی همچنان بر ادامه جهاد و مبارزه مسالمت آمیز و مقاومت در برابر اشغالگران سعودی، نیروهای سپر جزیره و نیروهای اردنی و نیروهای آل خلیفه، تاکید دارند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


دیدار سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


اعتراف بسنت به پیامدهای جنگ علیه ایران بر بازار اوراق آمریکا


دیدار روسای جمهور ایران و قرقیزستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


تحلیل روز| خلع سلاح مقاومت؛ "صلح" فریبکارانه و سلب توان ایستادگی در برابر تجاوزگری


اسپانیا: شبکه‌های مرتبط با "اسرائیل" در بحران مهاجران نقش داشتند


شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند


واکنش عراقچی به اعتراف نتانیاهو در باره فریب آمریکا برای کشاندن به جنگ با ایران


امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد


افشاگری یک سایت اطلاعاتی از جزئیات همکاری فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع سودان با اسرائیل