یک فعال بحرینی :

اعتراضات آل خلیفه را در تنگنا قرار داده است

جمعه 14 مرداد 1390
08:22
اعتراضات آل خلیفه را در تنگنا قرار داده است يک فعال سياسي بحريني تاکيد کرد که پافشاري مردم بر تداوم اعتراضات در اعمال فشار به رژيم آل خليفه موثر بوده و اين رژيم را در تنگنا قرار داده است.

" کريم المحروس " روز جمعه در گفت وگو با شبکه خبري العالم اظهار داشت : ادامه فعاليت هاي اعتراضي مردم به صورت روزانه و شبانه در مناطق مختلف بحرين فشار سياسي زيادي بر رژيم آل خلیفه وارد کرده است.

وي گفت :  پيش بيني مي شود بزودي رژيم بحرین به تاثیر فشارها اعتراف کند، همانگونه که چندی پیش هم مجبور شد بسياري از زندانيان را آزاد کند.

این فعال بحرینی با تاکید بر اینکه اقدامات سرکوبگرانه و بازداشت مردم بحرين همچنان ادامه دارد، افزود: مجروحان اقدامات سرکوبگرانه رژيم در جزيره ستره به دليل ممانعت نيروهاي امنيتي بحرين از مداوا و درمان در مطب ها محروم ماندند .

وی خاطرنشان کرد: نيروهاي بحريني بسياري از اهالي بني جمره را بازداشت و سپس آزاد کردند؛ همچنین پليس براي جلوگيري از اعتراضات شبانه مردم به مناطق مختلف حمله مي کند .

المحروس با انتقاد از قدرداني سازمان عفو بين الملل از مقامات بحريني به دلیل آزادي زنان زنداني و پايان دادن به بازداشت آنها بدون تعیین تکليف این افراد،اقدامات رژیم آل خلیفه را مخالف با قوانين بين المللی و بشردوستانه دانست

 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی سپاه: دشمن در هر دو عرصه اقتصادی و نظامی، تبعات این محاسبه غلط را خواهد پرداخت


سپاه: دو پایگاه هوایی آمریکایی ملک حسین و الازرق درهم کوبیده شد+فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم