اروپا ساخت واحدهای صهیونیستی در قدس را محکوم کرد

شنبه 15 مرداد 1390
04:06
 اروپا ساخت واحدهای صهیونیستی در قدس را محکوم کرد اتحاديه اروپا تصميم رژيم صهيونيستي براي ساخت واحدهاي مسکوني صهيونيست نشين جديد در سرزمين اشغالي فلسطين را محکوم کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی العالم، اتحادیه اروپا موافقت رژیم صهیونیستی با ساخت 900 واحد مسکونی صهیونیست نشین در شهرک صهیونیستی هار حوما در بخش شرقی شهر اشغالی قدس را محکوم کرد.

اتحادیه اروپا به همراه کشورهای انگلیس و فرانسه این اقدام رژیم صهیونیستی را بسیار نگران کننده دانست و تاکید کرد که ساخت واحدهای صهیونیست نشین جدید باعث از بین رفتن تلاش های بین المللی برای حل درگیری فلسطینی ها و رژیم صهیونیستی می شود.

رژیم صهیونیستی تاکنون بدون توجه به خواست جامعه جهانی و قوانین بین المللی به ساخت و گسترش شهرک های صهیونیست نشین در کرانه باختری رود اردن بویژه شهر اشغالی قدس ادامه می دهد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

تحسین مواضع انقلابی رئیس‌جمهور در سازمان ملل توسط رئیس مجمع تشخیص


تصرف آخرین خط تدارکات مزدوران سعودی از سوی مقاومت یمن


نخست وزیر اسپانیا: نتانیاهو همچنان به کشتار جمعی در غزه ادامه می‌دهد


گام بلند صنایع دانش‌بنیان؛ رونمایی از ۴ داروی جدید


هشدار حماس نسبت به فروپاشی کامل توافق آتش‌بس غزه


شکست تلاش‌های ترامپ در کنترل بازار؛ عبور نفت برنت از مرز ۱۰۵ دلار


درخشش تیم ملی روئینگ ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا؛ کسب ۶ مدال رنگارنگ


سردار ابن‌الرضا: دکترین دفاعی ایران تغییر کرده است


رسواگری جانیان در نیویورک ؛ دفاع با صلابت از حقوق ملت/ واکنش قاضی القضات به سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل


فرمانده کل ارتش: سخنرانی پزشکیان صدای صلابت ملت ایران بود