بازداشت یک روحانی برجسته شیعه در عربستان

شنبه 15 مرداد 1390
05:43
بازداشت یک روحانی برجسته شیعه در عربستان نيروهاي امنيتي عربستان سعودي شب گذشته شيخ "توفيق العامر" روحاني برجسته شيعه در منطقه "الاحساء" در غرب اين کشور بازداشت کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، نیروهای سعودی شیخ العامر را هنگام بازگشت به خانه‌اش پس از اقامه نماز مغرب بازداشت و به مکان نامعلومی بردند.

به گزارش پایگاه العوامیه، شيخ العامر فوريه گذشته خواستار تاسیس نظام مشروطه سلطنتی به عنوان اولين گام اجراي اصلاحات در عربستان شده بود.

در پي اين اقدام، مردم شهرهاي "القطيف" و الاحساء با برگزاري تظاهرات مسالمت آميز بازداشت این روحانی شیعی را محکوم کرده و خواستار آزادي فوري او شدند.

شیخ العامر اخيرا در گفتگو با رسانه هاي سوئدي بر ضرورت تغيير سياست دولت ها تاکيد کرد و گفت که در غير اين صورت، ملت ها خود به تغيير دولت ها اقدام خواهند کرد.

جوانان "الاحرار" نيز با صدور بيانيه اي خواستار برگزاري تجمع در خيابان السلام و الامن در منطقه الجميمه و احقاق حقوق پايمال شده مردم و آزادي فوري شيخ العامر شدند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان ادعای تسلط اسرائیل بر «علی الطاهر» را رد کرد


فشار حداکثری در بن‌بست؛ چرا واشنگتن در محاسبات خود درباره تهران اشتباه می‌کند؟


واکنش نمایندگی ایران در وین : توهم اسنپ‌بک شکست خورد


ضیافت ادبیات فارسی در بیست‌وهفتمین نمایشگاه کتاب بغداد


قالیباف: ایران از ایده معماری امنیتی جدید چین در منطقه استقبال می‌کند


گفت‌ وگوی بن‌زاید و اردوغان درباره تحولات منطقه‌


افزایش بهای بنزین در باک خودروی «یانکی‌ها»؛ چرا سوخت ارزان نمی‌شود؟


آمریکا بانک ترکیه‌ای را به اتهام همکاری مالی با ایران تحریم کرد


پنتاگون در کمین بودجه سلامت آمریکا؛ آیا بودجه مبارزه با ایدز و سل در خدمت جنگ در می آید؟


حماس: رژیم صهیونیستی همچنان در پی اخراج مردم غزه است