نقشه صالح برای به خشونت کشاندن اعتراضها

يکشنبه 16 مرداد 1390
03:53
نقشه صالح برای به خشونت کشاندن اعتراضها قاهره (العالم) يکي از رهبران ائتلاف احزاب ديدار مشترک يمن، هدف از درگيري هاي اخير ميان قبيله حاشد و نيروهاي گارد عبدالله صالح را منحرف کردن اعتراضات از مسير مسالمت آميز خود، و ضربه زدن به انقلاب مردم است.

"علي الصيراري" روز یکشنبه در گفت وگو با شبکه خبري العالم اظهار داشت: نيروهاي وابسته به رژیم عبدالله صالح در اقدامی برنامه ریزی شده درحال خشونت علیه قبايل هستند، و علیه مردم و انقلابیون از سلاح استفاده می کنند.

الصيراري افزود: رژیم سياسي يمن عملا سقوط کرده است، و این رژیم براي ضربه زدن به انقلابيون هيچ ابزاري جز ارتش در اختيار ندارد.

وی تاکید کرد: نيروهاي نظامي نمي توانند در فضاي مسالمت آميز انقلاب را سرکوب کنند، به همين دليل با آغاز روند خشونت ها در کشور به دنبال سرکوب کامل انقلاب مردم هستند.

الصيراري خاطرنشان کرد: اقدامات خشونت آميز در حاشيه گردهمايي ها و تحصن هاي مسالمت آميز از سوي نيروهاي گارد عبدالله صالح آغاز مي شود. اما قبايل از اعتراضات مردمي دفاع مي کنند و نيروهاي گارد را از حمله به مردم و انقلابيون بازمي دارند، تا بدين وسيله از به وجود آمدن موج جديدي از خشونت ها در کشور و از بين رفتن جنبه مسالمت آميز انقلاب مردم جلوگيري شود، و زمينه براي توجيه اقدامات خشونت بار عليه انقلاب مردم از بين برود.

الصيراري افزود: به وجود آمدن درگيري نظامي در کشور تنها به نفع رژیم صالح است، زیرا به دلیل در اختيار داشتن سلاح بیشتر، در اين درگيري ها پيروز خواهد شد.

الصيراري از همه گروههاي يمني خواست به رژیم علي عبدالله صالح فرصت بازي با خشونت ها و اقدامات نظامي را ندهند.



0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا