کارشناس روابط بین الملل سوریه:

شورای همکاری خشونت در بحرین و عربستان را محکوم کند

دوشنبه 17 مرداد 1390
06:12
شورای همکاری خشونت در بحرین و عربستان را محکوم کند يک کارشناس روابط بين الملل سوريه ضمن انتقاد از بيانيه شوراي همکاري خليج فارس عليه کشورش تاکيد کرد: اين شورا بايد خشونت ها عليه معترضان در بحرين و عربستان را محکوم کند.

" بسام العبد الله " در مصاحبه با شبکه خبري العالم گفت: شوراي همکاري خلیج فارس ابتدا بايد خشونت در بحرين و عربستان و همچنين جنايات عليه نيروهاي امنيتي و ارتش سوريه را محکوم کند.

وي با رد هرگونه حمله ارتش سوریه به شهر "دير الزور"، انتشار اینگونه اخبار را تلاش براي بدنام کردن دستگاه نظامي و ارتش سوريه دانست.

بسام العبد الله اظهار داشت: مسئله از آغاز حوادث سوريه و هدف قرار دادن نيروهاي امنيتي و ارتش اين کشور براي تخريب وجهه آنها واضح و روشن بود و برخي سعي دارند وانمود کنند که اين نيروها غيرنظاميان را مي کشند.

اين کارشناس سوري تصريح کرد: عشاير در دير الزور همانند شهر "حماه" آشکارا خواستار دخالت ارتش سوريه براي بازگرداندن امنيت و ثبات به اين شهر شده اند.

کارشناس روابط بین الملل سوریه گفت: دير الزور منطقه اي در نزديکي مرزهاي عراق است و افراد مسلح از عراق به سوريه نفوذ مي کنند و شايد اين اقدام با حمايت آمريکا صورت مي گيرد.

بسام العبد الله گفت: مواضع منفي آمريکا در قبال اصلاحات در سوريه مقدمه اي براي اقدامات ديگر عليه سوريه به علت مواضع ملي این کشور به شمار مي رود و هدف از اين اقدامات، تقسيم سوريه با هدف تضعيف آن است.

وي از مواضع منفي "رجب طيب اردوغان" نخست وزير ترکيه از آغاز حوادث در سوريه انتقاد کرد و افزود: تيره شدن روابط آنکارا و دمشق به هيچ وجه به نفع ترکيه نيست و شايسته است ترکيه از اصلاحات در سوريه حمايت کند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت: اهالی جنوب لبنان همچنان به مقاومت پایبند مانده‌اند


فراکسیون وفاداری به مقاومت: دفاع از خود حق مشروع ایران است


سردرگمی ترامپ در قبال ایران در سایه افزایش اختلافات داخلی در آمریکا


رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ علیه ایران شکست خورده است


سخنگوی دولت: ایران را فقط ایرانی حفظ می کند


بررسی تشدید تنش ها در کرانه باختری در جدیدترین قسمت برنامه «عالمکم»


ترامپ بار دیگر خالی بودن ذخایر موشکی آمریکا را انکار کرد


کارشناس لبنانی: دوران پسا هژمونی آمریکا آغاز شده است


جنگ در سودان ۸ میلیون کودک را از مدرسه محروم کرد