حراج تابعیت بحرینی به بیگانگان

سه شنبه 18 مرداد 1390
04:17
حراج تابعیت بحرینی به بیگانگان يک پژوهشگر اسلامي بحريني تاکيد کرد : رژيم حاکم درحال جايگزين کردن ملت ديگري در داخل بحرين از طريق حراج تابعيت بحريني براي بيگانگان است.

"شيخ حسين الحداد" روز دوشنبه در گفت و گو با شبکه خبري العالم گفت: طبق عرف بين الملل، دولت حق دارد، به شمار مشخص و محدودي تابعيت اعطا کند البته به شرط آنکه شخصي که اين تابعيت را دريافت مي کند فايده اي براي ملت و سرزمين مقصد داشته باشد نه اينکه فايده ي او فقط براي دولت باشد.

وي تاکيد کرد: دولت بحرين همچنان تابعيت بحريني را به حراج گذاشته است تا بتواند تعادل قومي و مذهبي داخلي بحرين را برهم بزند و ملت بحرين را از داخل با اشخاصي هندي، پاکستاني، سوري، يمني و ... عوض کند درحالي که اين افراد فقط براي رژيم مفيد هستند و هيچ فايده اي براي کشور ندارند.

شيخ حسين الحداد درپايان تاکيد کرد: يکي از بندهاي ميثاق کار ملي که به امضاي مردم و دولت رسيده است تاکيد مي کند که پادشاه حق دارد به کساني که براي ملت و ميهن منفعتي دارند تابعيت بحريني اعطا کند. در اين ميان برخي ادعا مي کنند که افراد دريافت کننده تابعيت بحريني از طريق عضويت در ارتش و پليس به کشور خدمت مي کنند.

وی اين ادعا را باطل  دانست گفت : درخواست شمار زيادي از مردم بحرين براي استخدام در ارتش و پليس رد شده  و این درحالی است که  درصد بيکاري دراين کشور بسيار بالا است.

گفتنی است رژیم آل‌خلیفه برای بر هم زدن ترکیب جمعیتی بحرین با حمایت مالی آل‌سعود، طرح‌های گسترده‌ای را جهت دادن حق شهروندی به مهاجران دیگر کشورها شروع کرده که این اقدام خطرات بسیاری را برای آینده این رژیم در پی خواهد داشت.

 

0% ...

آخرین اخبار

۱۲ کشور هرگونه حمله و تهدید علیه تأسیسات هسته‌ ای را محکوم کردند


۱۲۴ حمله سعودی به یمن در ۲۴ ساعت گذشته


۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است


حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد