الشهابي چهارشنبه در مصاحبه با شبکه خبري العالم اظهار داشت: طرح مذاکرات و کميته حقيقت ياب بخشي از طرح اخير آمريکا براي حمايت از آل خليفه است.
وي خاطرنشان کرد: آمريکا سال هاي 2000 و 2001 نيز طرحي را به نام طرح اصلاحات ارايه کرد و مردم بحرين در طول 10 سال فهميدند که اين طرح بي ارزش است و هدف از آن فقط حفظ رژيم آل خليفه بود.
الشهابي گفت: پيشنهادهايي که هم اکنون ارايه مي شود ، بخشي از طرح ديگر آمريکا است که پنج ماه پيش آماده شده بود و آل خليفه هم اکنون اين طرح را به صورت دلخواه خود ارايه مي دهد.
دبيرکل جنبش احرار بحرين تصريح کرد: پيام تظاهرات و اعتراضات خطاب به رژيم حاکم نيست زيرا مردم رژيم را به رسميت نمي شناسند . مردم هر شب تظاهرات برگزار مي کنند و شعار سرنگوني رژيم و پادشاه را سرمي دهند.
الشهابي گفت: پيام تظاهرات و اعتراضات خطاب به جهانيان است و مضمون اين پيام آنست که مردم بحرين رژيم فاسد آل خليفه را نمي خواهند رژيمي که مرتکب قتل ، شکنجه ، تخريب مساجد ، اخراج هزاران کارمند و سلب امنيت مردم شده است.
وي افزود: مردم بحرين مردمي مبارز و ثابت قدم هستند که قربانيان زيادي داده اند و به انقلاب خود تا پيروزي نهايي و سرنگوني رژيم فاسد ادامه خواهند داد.