اعتراض مخالفان اردنی به تعدیلات پیشنهادی

دوشنبه 24 مرداد 1390
15:07
اعتراض مخالفان اردنی به تعدیلات پیشنهادی حزب جبهه عمل اسلامي اردن، پيشنهادهاي کميته پادشاهي براي تعديل قانون اساسي را مطابق با مطالبات مردم اردن ندانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، جبهه عمل اسلامی –شاخه سیاسی اخوان المسلمین اردن- که از بارزترین احزاب مخالف دولت اردن است، در بیانیه ای تاکید کرد: با وجود تاکید ما بر اهمیت این تعدیلات، پیشنهادهای مطرح شده برای تعدیل قانون اساسی، همه مطالبات قانونی مردم اردن را برآورده نمی کند، و برخلاف متون قانونی است که در آن تاکید شده نظام حکومتی، پارلمانی و مشروطه سلطنتی است و ملت منشأ انتخاب حکومتها است.

حزب جبهه عمل اسلامی اردن درخواست کرد تعدادی از مواد قانون اساسی اصلاح شود تا این قانون آینده ای امیدوارکننده را برای مردم و حل بحران فعلی کشور فراهم کند، و دمکراسی واقعی در کشور حاکم شود.

جبهه عمل اسلامی درخواست کرد، ماده 35 قانون اساسی اصلاح شود، بصورتیکه پادشاه اکثریت پارلمانی را مامور تشکیل دولت کند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا