اخراجها در بحرین به بانکها رسید

چهارشنبه 26 مرداد 1390
07:43
اخراجها در بحرین به بانکها رسید يکي از بانک هاي بحرين شماري از کارمندان خود را بدون توجيه اتهام و ارايه دليل اخراج کرده است.

 به گزارش روز چهارشنبه پايگاه اطلاع رساني شبکه العالم، به نقل از روزنامه الوسط بحرين ، کارمندان يکي از بانک های این کشور تاکید کردند که در پي حوادث اخير بحرين، مسئولانشان بدون ارایه هرگونه توضیح یا دليل و یا محول کردن پرونده آنها کميته هاي تحقيق و يا انضباطي، آنها را از کار اخراج کرده اند.

 يکي از کارمندان اخراج شده به روزنامه الوسط گفت که اخراج آنها پس از انتشار پیامهایی در شبکه های اجتماعی مبنی بر ضرورت اخراج آنها از بانک صورت گرفته است.

 وي تاکید کرد که هیچگونه دلیل و مدرکی برای اتهامات مطرح شده عليه او و همکارانش وجود ندارد.

این کارمند اخراج شده بانک خاطرنشان کرد، که به او و شماری از همکارانش نامه اي درباره تعلیق از کار داده شده است. در اين نامه آمده که رفتارهاي غير قابل قبول وي بر روند کار در بانک تاثير بد و مستقيم داشته، و به تعطيلي آن منجر شده است، و مديريت بانک تصميم گرفته فعاليت او را به طور موقت بدون حقوق تا تکميل تحقيقات لازم تعلیق کند؛ و مديريت بانک تصميم نهايي خود را درباره اين موضوع به اطلاع وي خواهد رساند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

۱۲ کشور هرگونه حمله و تهدید علیه تأسیسات هسته‌ ای را محکوم کردند


۱۲۴ حمله سعودی به یمن در ۲۴ ساعت گذشته


۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است


حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد