فعال حقوقی بحرین :

اعتراضات تا مطالبه حقوق مشروع ادامه دارد

يکشنبه 30 مرداد 1390
09:25
اعتراضات تا مطالبه حقوق مشروع ادامه دارد منامه (العالم) نبيل رجب فعال حقوقي بحرين با تأکيد براينکه ظلم کنوني عليه مردم بحرين کاملا برنامه‌ريزي شده و براساس اوامر مقامات عالي رتبه رژيم آل خليفه بوده است گفت: تحت هر شرايطي به دعوت از مردم براي اعتراض مسالمت آميز و مطالبه حقوق مشروع ملت ادامه خواهم داد.

دبيرکل مرکز حقوق بشر بحرين روز شنبه در گفتگو با شبکه خبري العالم گفت: شامگاه پنج شنبه براي تحقيق درباره ادعاها و اتهاماتي مبني بر نشر اکاذيب با هدف اخلال در نظم عمومي و ضربه زدن به امنيت کشور و اتهامات مشابه به مرکز پليس شمال فراخوانده شدم، اين درحالي است که همه اين اتهامات به علت گذاشتن پيام بر روي فيسبوک و تويتر است که معمولا اخبار نقل شده از سايت ها يا نظراتم بود که البته ديدگاه‌هاي من تغییر نخواهد کرد.

رجب افزود: من مردم را به تظاهرات، راهپيمايي و مطالبه حقوق خودشان فرامي خوانم  ولي هرگز خواستار خشونت نبوده و نيستم و برخلاف ادعاهاي رژیم مردم را به خشونت طلبي دعوت نمي کنم.

وي تأکيد کرد: بحرين در بحران سياسي به سر مي برد که نيازمند راه حل و اراده سياسي است که البته شخصيت‌هاي نظام فاقد چنين اراده يا ديدگاهي هستند.

رجب در گفتگو با العالم از طريق اين شبکه از مردم بحرين خواست به تظاهرات، تحصن، اعتراض مسالمت آميز و مطالبه حقوقشان ادامه دهند.

دبيرکل مرکز حقوق بشر بحرين افزود: اين امر از طريق منازل، اينترنت و مصاحبه امکانپذير نيست بلکه مردم بايد در صحنه حضور داشته باشند و به دفاعشان از حقوق ملت ادامه دهند.

وي همچنين براين فراخوان تأکيد کرد و اظهار داشت: اين حقيقت را از هيچ احدي پنهان نمي کنم.

وي همچنين بر آمادگي اش براي پرداخت هزينه مبارزاتش تأکيد کرد و گفت: از جمله در مقايسه با ماههاي مارس و آوريل از ميزان دستگيري هاي فوري و سريع و نقض آشکار و مستمر حقوق مردم، حمله به منازل و خودروهاي شهروندان و آسيب رساندن به آنها کاسته شده است و چنين اقداماتي کاملا برنامه ريزي شده و براساس اوامر مقامات عالي رتبه نظام آل خليفه بوده است.

نبيل رجب تأکيد کرد: حمله به خانه هاي شهروندان و سرقت اموال آنها از سوي ارتش و نهادهاي امنيتي غيرمعقول است، همچنين عاقلانه نيست همه شبکه هاي ماهواره اي، ايستگاههاي راديويي و روزنامه هاي خارجي از جنايات و موارد نقض حقوق بشري سخن بگويند که مسئولين از آن اطلاع ندارند.

دبيرکل مرکز حقوق بشر بحرين افزود : وزارت کشور بحرين تحقيقاتي را درباره نقض حقوق شهروندان آغاز کرده است اما اين اقدامات هيچ تناسبي با جنايات فراواني که در عليه شهروندان اتفاق افتاده و آسيب هايي که به هزاران نفر از شهروندان کشور وارد آمده است ندارد.

رجب افزود: تاکنون 500 مورد حمله به منازل و سرقت اموال از سوي نيروهاي ارتش ثبت شده است ، همچنين هزاران نفر از مردم از سوي نيروهاي نظام به طور منظم و برنامه ريزي شده شکنجه شده اند.

دبيرکل مرکزحقوق بشر بحرين تأکيد کرد: آل خليفه هزاران نيروي مزدور را با هدف سرکوب معترضان از خارج از کشور به ويژه پاکستان، سوريه و يمن وارد کرده اند، اين در حالي است که چنين اقداماتي نشان مي دهد نظام درصدد پايان دادن به بحران سياسي در کشور نيست.

رجب اظهار داشت: درصورتي که دست ما باز گذاشته شود و نظام واقعا درصد اصلاح اشتباهات پيشين باشد ما براي همکاري اعلام آمادگي مي کنيم.

وي در بخش ديگري از سخنانش شيخ عبداللطيف المحمود را آلت دست نظام دانست که در نظام با هدف سرکوب اعتراضات، تحصن و مطالبه حقوق شهروندي از سوي مردم بحرين آن را مطرح کرده است.

دبيرکل مرکز حقوق بشر بحرين، محمود را مسئول به وجود آمدن فتنه در بحرين و کشته شدن شهروندان به دليل پيروي از مذهب خاصي دانست و گفت: امروزه به دنبال متهم کردن مخالفان به وابستگي به ايران، حقيقت وي بر همان برملا شده است.

رجب افزود: عبداللطيف محمود از ضبط شدن مصاحبه اش با خبرنگار واشنگتن تايمز درباره ضرورت کناره گيري نخست وزير اطلاع نداشت به همين دليل اين امر را انکار مي کرد اما روزنامه نگار مذکور سخنان محمود در اين مصاحبه را منتشر کرد ، بنابراين عبداللطيف محمود قابل اعتماد نيست درحالي که خود را عالم ديني مي داند کاملا با دين فاصله دارد.

دبيرکل مرکز حقوق بشر بحرين در پايان خواستار محاکمه محمود و حاميانش به علت تحريک مذهبي مردم و بر هم زدن بافت مذهبي و اجتماعي کشور شد.

MKH-20-17:50

 

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ قالیباف به ادعاهای مسئول برنامهٔ تحریم ایران در کابینهٔ ترامپ


پزشکیان برای شرکت در اجلاس سران سازمان شانگهای عازم قرقیزستان شد


سخنگوی سپاه: دشمن در هر دو عرصه اقتصادی و نظامی، تبعات این محاسبه غلط را خواهد پرداخت


سپاه: دو پایگاه هوایی آمریکایی ملک حسین و الازرق درهم کوبیده شد+فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم