مصري ها پرچم رژيم صهيونيستي را به زير كشيدند

يکشنبه 30 مرداد 1390
13:00
مصري ها پرچم رژيم صهيونيستي را به زير كشيدند در جريان تظاهرات هزاران تن از مردم قاهره در مقابل سفارت رژيم صهيونيستي ، پرچم رژيم اشغالگر قدس به زير كشيده شد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبكه العالم به نقل از مركز اطلاع رساني فلسطين ، يك تظاهركننده جوان مصري به نام احمد الشحات با بالا رفتن از ساختمان 23 طبقه اي مجاور ساختمان سفارت رژيم صهيونيستي ، پرچم اين رژيم را پايين آورد و پرچم مصر را به جاي آن گذاشت و  تظاهركنندگان نيز با سردادن الله اكبر پرچم رژيم صهيونيستي را سوزاندند .
شيخ صفوت حجازي مبلغ اسلامي نيز به جمع تظاهركنندگان مقابل سفارت رژيم صهيونيستي که تعداد آنان بیش از 10 هزار نفر بود ، پيوست و تظاهركنندگان وي را به دوش گرفتند.
وي در سخناني تاكيد كرد "مردم سفير (رژيم صهيونيستي) را نمي خواهند" ، "ملت مصر خواهان نابودي اسرائيل هستند " و "مصر و غزه متحدند".
هزاران مصري درپي شهادت چند سرباز مصري در حمله هوائي رژيم صهيونيستي به مرز مصر و فلسطين اشغالي ، براي دومين روز پياپي مقابل سفارت اين رژيم اشغالگر تحصن كرده اند .
دولت مصر امروز (يكشنبه) اعلام كرد : عذرخواهي و ابراز تأسف رژيم صهيونيستي درباره شهادت سربازان مصري كفايت نمي كند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ناکامی جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران و آشکار شدن شکاف‌های عمیق در میان سران تل‌آویو+ فیلم


واکنش پیش‌بینی‌شدۀ ایران، پایگاه‌های آمریکا را به لرزه درخواهد آورد +فیلم


ترامپ از ایران خواست به تجاوز آمریکا پاسخ ندهد!


تجاوز آمریکا به مناطقی از جنوب ایران /تهران وعده تلافی داد


گزارش العالم از وخامت اوضاع اسیران زن فلسطینی+ فیلم


بن گویر با انتشار ویدئویی، گرسنگی‌ دادن به اسیران فلسطینی را به تمسخر گرفت+فیلم


کنترل تنگه هرمز ابزاری قدرتمندتر از بمب هسته‌ای


ستادکل نیروهای مسلح: هزینه سنگینی بر دشمن آمریکایی تحمیل می‌کنیم


سخنگوی سپاه: آمریکا از حملات جدید خود پشیمان خواهد شد


سنتکام تجاوز به ایران را تأیید کرد