پيام تهديد آمريکا به عراق از طريق کويت

يکشنبه 30 مرداد 1390
14:37
پيام تهديد آمريکا به عراق از طريق کويت يک کارشناس عراقي تهديدهاي اخير کويت عليه عراق و استقرار نيروهاي نظامي آن کشوردر جزيره بوبيان را پيام هشدارآميز آمريکا و عربستان سعودي به بغداد دانست.

منهل المرشدي نويسنده و تحليلگر سياسي عراقي روز يکشنبه در گفتگو با شبکه خبري العالم تصريح کرد : بازنده اصلي در بحران بين دو کشور همسايه عرب ، کويت است.

المرشدي گفت: کويت با امکانات محدود جمعيتي و نظامي نمي تواند چالشي براي عراق باشد، لذا موضع اخير کويت در خصوص بندر مبارک پيامي تهديدآميز از سوي آمريکا و عربستان سعودي به سياستمداران، نخبگان و دولت عراق است.
وي افزود: آمريکاييها هرگز عراق را ترک نخواهند کرد و اين مسئله در دستور کار رهبران پنتاگون قرار ندارد چونکه عراق عامل فشار منطقه اي بر همه کشورهاي همسايه اين کشور به خصوص ايران است.
المرشدي ادامه داد: آمريکا تلاش مي کند دولت و نخبگان سياسي عراق را به نياز اين کشور به آمريکاييها متقاعد کند و تهديد عراق از سوي کويت در همين راستا است.

وي با اين هشدار که کويتي ها از دشمني با عراق نفعي نخواهند برد ، افزود : علاوه بر روابط اجتماعي و تاريخ مشترک دو کشور، عراق بستر و سوپاپي براي اقتصاد کويت است.
المرشدي با انتقاد از استقرار نيروهاي ارتش کويت در جزيره بوبيان ، اين اقدام را کاملا احمقانه دانست و هشدار داد: واکنش نيروهاي مهار نشده در عراق ممکن است کويتيها را وادار کند ظرف چند ساعت کويت را تخليه کنند.
وي همچنين از سکوت برخي سياستمداران عراقي در قبال تهديدهاي کويت عليه عراق به علت منافع خاص خود انتقاد کرد و گفت: اين مسئله بر تعدي کويت و ديگر کشورها به عراق خواهد افزود.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت: اهالی جنوب لبنان همچنان به مقاومت پایبند مانده‌اند


فراکسیون وفاداری به مقاومت: دفاع از خود حق مشروع ایران است


سردرگمی ترامپ در قبال ایران در سایه افزایش اختلافات داخلی در آمریکا


رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ علیه ایران شکست خورده است


سخنگوی دولت: ایران را فقط ایرانی حفظ می کند


بررسی تشدید تنش ها در کرانه باختری در جدیدترین قسمت برنامه «عالمکم»


ترامپ بار دیگر خالی بودن ذخایر موشکی آمریکا را انکار کرد


کارشناس لبنانی: دوران پسا هژمونی آمریکا آغاز شده است


جنگ در سودان ۸ میلیون کودک را از مدرسه محروم کرد