عضو برجسته حماس:

مراسم امسال روز قدس متفاوت است

دوشنبه 31 مرداد 1390
07:31
مراسم امسال روز قدس متفاوت است غزه ( العالم)- عضو برجسته جنبش حماس با اشاره به بازتاب مثبت تحولات کشورهاي عربي بر مساله فلسطين تاکيد کرد که روز قدس امسال (آخرين جمعه ماه مبارک رمضان) متفاوت از سال هاي گذشته خواهد بود و رژيم صهيونيستي از اين مساله در هراس است.

خليل ابو ليله دوشنبه در گفت وگو با شبکه خبري العالم اظهار داشت که روز قدس امسال با توجه به تحولات اخير کشورهاي عربي بيش از پيش براي صهيونيست ها هراس آور است و آن ها را از هم اکنون به تکاپو انداخته است.

ابو ليله افزود: فلسطيني ها با توجه به گسترش تجمع ها و راهپيمايي هاي روز نکبت امسال نسبت به سال هاي قبل، روز قدسي متفاوت و استثنايي را در کشورهاي عربي و اسلامي پيش بيني مي کنند.

فلسطينيان روز اشغال سرزمين فلسطين و تاسيس رژيم صهيونيستي را روز نکبت نامگذاري کرده اند.

عضو برجسته حماس مساله فلسطين را مساله مسلمانان جهان و نه فقط فلسطيني ها عنوان کرد و اهتمام به اين موضوع را وظيفه همه مسلمانان برشمرد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

یک فروند سوپر نفتکش متخلف بر اثر اصابت با 2 مین دریایی دچار آتش سوزی های مهیب شد


بیانیه وزارت خارجه درباره تجاوز نظامی ارتش تروریستی آمریکا به لارک و پاسخ دفاعی ایران


حمله ارتش به محل استقرار بالگردها و نیروهای آمریکایی در امارات


سپاه: پهپاد MQ9 آمریکایی بر فراز تنگه هرمز هدف قرار گرفت


پزشکیان: ما دنبال جنگ نیستیم اما پاسخ قاطعی به متجاوزان خواهیم داد


پاسخ قالیباف به ادعاهای مسئول برنامهٔ تحریم ایران در کابینهٔ ترامپ


پزشکیان برای شرکت در اجلاس سران سازمان شانگهای عازم قرقیزستان شد


سخنگوی سپاه: دشمن در هر دو عرصه اقتصادی و نظامی، تبعات این محاسبه غلط را خواهد پرداخت


سپاه: دو پایگاه هوایی آمریکایی ملک حسین و الازرق درهم کوبیده شد+فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن