یک روزنامه پاکستانی فاش کرد:

مشارکت دولت پاکستان در سرکوب بحرینیها

چهارشنبه 2 شهريور 1390
06:01
مشارکت دولت پاکستان در سرکوب بحرینیها روزنامه "امت" چاپ پاکستان از همدستي دولت پاکستان با رژيم آل خليفه در سرکوب انقلاب مردمي در بحرين پرده برداشت

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، این روزنامه به نقل از يکي از مسئولان نوشت: دولت پاکستان با اعزام تعداد بيشتري از مزدوران به بحرين براي کمک به رژيم آل خليفه به منظور سرکوب معترضان موافقت کرده است .

روزنامه انگليسي زبان امت افزود: رژيم آل خليفه قبلا از نيروهاي پاکستاني براي سرکوب معترضين بحريني استفاده کرده بود و نيروهاي پاکستاني و عربستاني نقش اساسي را در سرکوب معترضين بحريني ايفا مي کنند.

برپایه این گزارش، منابع خبري گفتند که "آصف علي زرداري" رئيس جمهوري پاکستان و "حمد بن عيسي آل خليفه" پادشاه بحرين چهارشنبه هفته گذشته در شهر منامه درباره اعزام نيروهاي پاکستاني به بحرين توافق کردند.

مؤسسه "فاوجي" نيروهاي پاکستاني را تأمين کرده است. مؤسسه فاوجي يکي از مؤسسات بزرگ پاکستان است و با ارتش اين کشور ارتباط نزديک دارد.

مؤسسه فاوجي علاوه بر تأمين نيروي کار براي خارج - يافتن کار براي نظاميان بازنشسته - مالک شرکت هاي حبوبات و گاز،

کارخانه هاي شکر، شرکت هاي امنيتي، بيمارستان ها و دانشگاه ها است.

"فهد ديسموخ" تبعه پاکستاني که قبلا در بحرين زندگي مي کرد، گفت: نيروهاي پاکستاني بخش وسيعي از نيروهاي رژيم آل خليفه را تشکيل مي دهند.

0% ...

آخرین اخبار

۱۲۴ حمله سعودی به یمن در ۲۴ ساعت گذشته


۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است


حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟