تلاش براي تصرف بدون خونريزي زادگاه قذافي

شنبه 5 شهريور 1390
15:04
تلاش براي تصرف بدون خونريزي زادگاه قذافي يک فعال سياسي ليبيايي با اشاره به اين که هم اکنون 99 درصد پايتخت اين کشور تحت کنترل انقلابيون است؛ گفت: انقلابيون ليبي در تلاش هستند تا بدون خونريزي وارد شهر سرت زادگاه معمر قذافي شوند.

"ماهر الشاعري" روز شنبه در گفت و گو با شبکه خبري العالم از مذاکرات انقلابيون با بزرگان شهر سرت براي ورود بدون خونريزي به اين شهر خبر داد.

وي گفت: به نظر مي رسد ساکنان سرت مخالف ورود انقلابيون هستند زيرا خاندان قذافي که در زمان زمامداري قذافي از وضعيت ويژه برخوردار بودند در اين شهر سکونت دارند.

الشاعري افزود: اگر انقلابيون بخواهند به زور وارد اين شهر شوند ، قدرت اين کار را دارند اما در حال حاضر در تلاش هستند بدون خونريزي شهر را تسخير کنند.

99 درصد طرابلس در تصرف انقلابيون

اين فعال سياسي ليبيايي در ادامه اظهار داشت: در ليبي جنگ چريکي وجود ندارد و آن چه هست درگيري هايي پراکنده با گروهک هاي پس مانده از گردان هاي قذافي است که سعي دارند امنيت پايتخت را به هم بريزند اين در حالي است که انقلابيون تقريبا 99 درصد از پايتخت را تحت کنترل خود در آورده اند.

وي افزود: شهر طرابلس آزاد شده است اما همچنان نيازمند برقراري امنيت در اين شهر از طريق تشکيل کميته هاي امنيت محلي هستيم همان طور که در بنغازي اتفاق افتاد و اينک در بالاترين حد امنيت به سر مي برد.

الشاعري گفت: همين برنامه در طرابلس نيز اجرا خواهد شد تا زماني که ارتش آزاديبخش تشکيل شود و همه نيروهاي انقلابي در زمره آن در آيند.

اين فعال سياسي ليبيايي در ادامه تاکيد کرد که هدف انقلابيون وحدت ملت ليبي است و آنها هيچ گونه طمع سياسي ندارند.

وي افزود: همه خواهان روي کار آمدن چهره هاي جديد سياسي بعد از انقلاب هستند و چهره هايي که با قذافي همکاري داشته اند را به هيچ وجه نخواهند پذيرفت. 

0% ...

آخرین اخبار

رئیس قوه قضاییه ؛ صدای بصیرت ملت ایران را به اجلاس بریکس می‌برم


عملیات غافلگیرانه موشکی یمن؛ ۱۴ موشک بالستیک به تجمعات نظامی در المخا و الخوخه اصابت کرد


آمریکا باید درباره «پرونده سیاه» حمله به عروسی ها پاسخگو باشد


جهش تکواندوکاران ایران در رنکینگ جهانی؛ تداوم درخشش در مسیر افتخارآفرینی


آغاز اقدامات حقوقی برای پیگیری بین‌المللی حمله به غیرنظامیان در سیریک


تداوم جنایات در کرانه باختری؛ شهادت ۲ فلسطینی در حمله مشترک نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیستی


الحوثی از آغاز رزمایش‌های دریایی یمن برای مقابله با تجاوزات احتمالی خبر داد


انتشار تصاویر ماهواره‌ای از اصابت موشک‌های ایرانی در اردن


حملات موشکی و پهپادی ایران به کویت


روایت نیویورک‌تایمز از کابوس لجستیکی نیروی دریایی آمریکا در منطقه