مشاور شاه عربستان:

رفتار هیئت امر به معروف عربستان خلاف شرع است

يکشنبه 6 شهريور 1390
10:05
رفتار هیئت امر به معروف عربستان خلاف شرع است مشاور دفتر پادشاهي عربستان سعودي تاکيد کرد: عملکرد و اقدامات اعضاي هيئت امر و معروف و نهي از منکر عربستان خلاف شرع و دستورات رسول اسلام (ص) و علماي اسلامي است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، شيخ "عبد المحسن العبيكان" درگفتگو با راديو " يو إف إم " عربستان اظهار داشت: برخي افراد منتسب به هيئت امر به معروف و نهي از منکر، معتاد به مواد مخدر يا افراد سارقی هستند که توبه کرده و به امر به معروف و نهي از منکرات روي آورده اند اما شيوه آنان در این زمینه با آموزه های ديني رسول اسلام (ص) و روش علماي اسلامي درخصوص چگونگی برخورد با منکرات مغایر است.

العبيكان به شدت از اقدامات و نحوه برخورد اعضای هيئت امر به معروف و نهي از منکر عربستان با مردم انتقاد کرد و گفت: بین امر به معروف و نهی از منکر و جاسوسي کردن از زندگی مردم تفاوت وجود دارد زیرا خداوند متعال فرموده است " جاسوسي نکنيد " و هيچ کسي را از اين مسئله مستثني نکرده است.

وي خواستار تعيين حیطه اختیارات اعضای هيئت امر به معروف و نهي از منکر عربستان شد تا اعضای این هیئت به مردم تعرض نکنند.

العبيكان با بيان اينکه اکثر اعضای هيئت امر به معروف و نهي از منکر عربستان از سطح علمی پايينی برخوردار هستند، خواستار به کارگيري افراد دارای مدارج علمی بالا در این هیئت شد تا بتوانند  وظايف خود را به شیوه مناسب ایفا کنند.

وی همچنین خواستار بازنگری درهیئت امر به معروف و نهی از منکر و تبدیل آن به وزارتخانه و محول کردن وظایف دیگری نظیر نظارت بر قيمت ها و دريافت زکات به این هیئت شد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

افزایش بهای بنزین در باک خودروی «یانکی‌ها»؛ چرا سوخت ارزان نمی‌شود؟


آمریکا بانک ترکیه‌ای را به اتهام همکاری مالی با ایران تحریم کرد


پنتاگون در کمین بودجه سلامت آمریکا؛ آیا بودجه مبارزه با ایدز و سل در خدمت جنگ در می آید؟


حماس: رژیم صهیونیستی همچنان در پی اخراج مردم غزه است


شوک تازه به بازار سوخت آمریکا؛افزایش بهای گازوئیل رکورد زد


آیا رژیم صهیونیستی اسرای لبنانی را آزاد کرد؟


تشییع باشکوه دو شهید در کرمانشاه؛ مردم بار دیگر پای عهد با شهدا ایستادند


مرزبان پاوه در مقابله با گروهک ضدانقلاب شهید شد


ناو زنگ زده آبراهام لینکلن ؛ نمادی از افول و فرسودگی هژمونی آمریکا


سخنگوی ارتش: بحران‌های داخلی آمریکا و معضلات این کشور نتیجه تجاوز به کشورهای مستقل است