موافقت آل خلیفه با برکناری نخست وزیر

يکشنبه 6 شهريور 1390
11:26
موافقت آل خلیفه با برکناری نخست وزیر پادشاه بحرين با پيشنهاد قطر و امارات براي برکناري نخست وزير اين کشور جهت پايان دادن به بحران داخلي موافقت کرد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، مسئولان ارشد قطری و اماراتی برای حل بحران بحرین به حمد بن عیسی آل خلیفه پیشنهاد کرده اند که "خلیفه بن سلمان آل خلیفه" نخست وزیر خود را برکنار کند.

گروه های مخالف بحرینی در پایگاه های اینترنتی خود با انتشار این خبر تاکید کردند که خاندان آل خلیفه هنوز واکنشی به انتشار این خبر نشان نداده است.

بر اساس این گزارش، نخست وزیر بحرین پس از موافقت خاندان حاکم با کناره گیری از پست خود، این کشور را ترک کرده است.

این درحالی است که ائتلاف 14 فوریه بحرین با تاکید بر مخالفت خود با میانجی گری قطر، خواستار سرنگونی رژیم آل خلیفه است.

منابع بحرینی تاکید کرده اند که ولیعهد آل خلیفه هنگام سفر به امارات با پیشنهاد قطر و امارات برای پایان به بحران داخلی از طریق برکناری نخست وزیر موافقت کرده است.

در همین راستا، روزنامه الوطن بحرین تنها با اعلام سفر "خلیفه بن سلمان آل خلیفه" نخست وزیر به خارج از بحرین، هیچ اشاره ای به مقصد او و هدف از این سفر نکرده است.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست