نگرانی کمیته‌عالی حقوق‌بشر درباره بحرین

سه شنبه 8 شهريور 1390
16:05
نگرانی کمیته‌عالی حقوق‌بشر درباره بحرین کميته عالي حقوق بشر سازمان ملل متحد درباره اوضاع بحرين اظهار نگراني کرد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، سخنگوی کمیته عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد امروز در بیانیه ای تاکید کرد، اوضاع بحرین همچنان بحرانی و مبهم است.

در این بیانیه آمده است: همچنان اطلاعاتی درباره سرکوب تظاهرات مردم به دست ما می رسد.

سخنگوی کمیته عالی حقوق بشر با اشاره به ادامه بازداشت و محاکمه تظاهرکنندگان تاکید کرد: برخی از این افراد در دادگاه امنیت ملی که یک دادگاه نظامی است محاکمه می شوند.

وی افزود: شهروندان باید در دادگاه های غیرنظامی محاکمه شده، و از اتهاماتشان آگاه شوند.

سخنگوی کمیته عالی حقوق بشر تاکید کرد: ما نگرانیم، زیرا بسیاری از بازداشت شدگان از زندانیان اندیشه هستند، و فقط به دلیل بیان عقیده بازداشت شده اند.

کمیته عالی حقوق بشر با تاکید بر ضرورت آزادی همه بازداشت شدگان، از دولت بحرین خواست اسامی همه بازداشت شدگان از 15 فوریه و محل بازداشت آنها را منتشر کند.

سخنگوی کمیته عالی حقوق بشر، در این بیانیه همچنین درباره سرنوشت هزاران نفر در بحرین به دلیل از دست دادن شغل خود به اتهام شرکت در تظاهرات اظهار نگرانی کرد، و بازگرداندن همه افراد اخراج شده به کارهایشان را خواستار شد.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست