انتخابات مياندوره اي بحرين نامشروع است

سه شنبه 8 شهريور 1390
17:42
انتخابات مياندوره اي بحرين نامشروع است بيروت (العالم)ـ عضو شوراي مرکزي جمعيت الوفاق بحرين?، انتخابات ميان دوره اي مجلس را نامشروع توصيف کرد و افزود: وقتي فراکسيون الوفاق که 64 درصد پارلمان يعني اکثريت را تشکيل مي داد در حمايت از مردم استعفا کرد، اين پارلمان ديگرصلاحيت خود را از دست داد.

ابراهيم مدهون روز سه شنبه در گفت وگو با شبکه خبري العالم تصريح کرد: تلاش براي اجراي چنين انتخاباتي فقط ناديده گرفتن خواسته هاي مردم است و در واقع بحران را تشديد خواهد کرد.

مدهون خاطرنشان کرد: از هر ابتکاري که بحرين را از بحران خارج کند، استقبال مي کنيم ولي بايد راه حلها ريشه اي باشد.

وي اظهار داشت: کميته هاي بي طرفي مانند سازمان ديده بان حقوق بشر "هيومن رايتس ووتش" در گزارش خود اقدامات رژيم در قتل و تجاوز را محکوم کردند.

مدهون افزود: عاملان و مسوولان اين جنايت ها همگي بايد محاکمه شوند همانطور که اين رژيم افراد بي گناه بسياري را در دادگاه هايي ظاهري و صوري محاکمه کرد.

سخنراني پادشاه بحرين نااميد کننده بود

وي سخنراني پادشاه بحرين را بسيار نااميدکننده توصيف کرد و بر استقبال مردم بحرين از هر ابتکار ريشه اي که کشور را از اين بحران خارج مي کند، تاکيد کرد.

مدهون تصريح کرد: سخنراني پادشاه براي بهره برداري رسانه اي بوده است . مردم بحرين و ناظران سخنراني پادشاه را بسيار نااميدکننده خواندند چرا که رژيم نمي خواهد هيچ امتيازي بدهد و تلاش مي کند خواسته هاي اصلي مردم را ناديده بگيرد.

عضو شوراي مرکزي جمعيت الوفاق بحرين،  افزود: اين سخنراني به اصل مساله نپرداخته بلکه به مسايل حاشيه اي پرداخت ، مشکلي اصلي از 40 سال پيش تاکنون در بحرين وجود دارد. اما پادشاه در سخنراني خود به آن نمي پردازد.

مدهون خاطرنشان کرد: مقامات بحرين نمي خواهند هيچ امتيازي بدهند در حالي که حکومت بايد حقوق مردم را به آنها اعطا کند.

وي گفت: اگر به قانون اساسي 1973 رجوع کنيم مي بينيم که بر طبق آن ملت بايد خود حکومت و نمايندگان پارلمان را انتخاب کند.

مدهون اظهار داشت: رژيم بحرين از مخالفان دعوتي براي گفت وگوي حقيقي نکرده است، بلکه آنها را به آنچه که گفتگوي ملي ناميده مي شود و خالي از محتواست دعوت کرد و تلاش مي کند تا از طريق آن خواسته هاي مردم را دور بزند.

وي افزود: با اين حال برخي از مخالفان در آن شرکت کردند تا به جهان ثابت کنند که اين يک گفت وگوي واقعي نيست.

0% ...

آخرین اخبار

۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است


حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند