پژوهشگر لیبیایی تاکید کرد:

راهکار آگاهی از سرنوشت امام موسي صدر

سه شنبه 8 شهريور 1390
18:37
راهکار آگاهی از  سرنوشت امام موسي صدر يک پژوهشگر ليبيايي با اشاره به ترور بسياري از کساني که در مساله امام موسي صدر دست داشته اند؛ راهکار روشن شدن سرنوشت وي را تحقيقات از برخي از شخصيت هاي درجه دوم دخيل در اين ماجرا عنوان کرد.

" السنوسي بسيکري " روز سه شنبه در گفت و گو با شبکه خبري العالم اظهار داشت: تحقيق اين افراد احتمال دارد در  حل پيچيدگي هاي اين پرونده موثر باشد.

اين پژوهشگر ليبيايي مساله امام موسي صدر را مساله اي پيچيده عنوان و خاطرنشان کرد: رژيم معمر قذافي همه کساني را که در اين ماجرا دست داشته اند، از عرصه دور کرده و يا آن ها را ترور و نابود کرده است.

بسيکري اظهار داشت : انتظار نمي رود هيچ دولت ليبيايي بتواند از پيچيدگي هاي پرونده امام موسي صدر پرده بردارد، زيرا اين پرونده قديمي شده است و بيش از 30 سال از آن مي گذرد.

وي افزود : کساني که در اين مساله دست داشتند احتمالا از عرصه سياسي دور داشته شده و يا ترور شده اند. در اين ميان احتمال دارد که قذافي نيز دستگير نشود، يا بميرد در حالي که وي مسوول اصلي پرونده ناپديد شدن امام موسي صدر است. 

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده نزاجا: حضور قاطع ارتش در هر نقطه‌ای که منافع ملی ایجاب کند


آیت‌الله آملی لاریجانی: جنایت سیریک، نماد درنده‌خویی و نقض حقوق بشر توسط آمریکاست


رئیس قوه قضاییه ؛ صدای بصیرت ملت ایران را به اجلاس بریکس می‌برم


عملیات غافلگیرانه موشکی یمن؛ ۱۴ موشک بالستیک به تجمعات نظامی در المخا و الخوخه اصابت کرد


آمریکا باید درباره «پرونده سیاه» حمله به عروسی ها پاسخگو باشد


جهش تکواندوکاران ایران در رنکینگ جهانی؛ تداوم درخشش در مسیر افتخارآفرینی


آغاز اقدامات حقوقی برای پیگیری بین‌المللی حمله به غیرنظامیان در سیریک


تداوم جنایات در کرانه باختری؛ شهادت ۲ فلسطینی در حمله مشترک نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیستی


الحوثی از آغاز رزمایش‌های دریایی یمن برای مقابله با تجاوزات احتمالی خبر داد


انتشار تصاویر ماهواره‌ای از اصابت موشک‌های ایرانی در اردن