سعودیها درخدمت استکبار و صهیونیسم

جمعه 11 شهريور 1390
11:41
سعودیها درخدمت استکبار و صهیونیسم ائتلاف ياران انقلاب 14 فوريه بحرين، با دروغ خواندن ادعاهاي رژيم سعودي عليه ايران، سعودي ها را به دخالت در امور کشورهاي عربي منطقه، به نفع استکبار و صهيونيسم متهم کرد.

به گزارش روز جمعه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، این ائتلاف در بیانیه امروز خود با اشاره به دخالتهای رژیم سعودی در بحرین و تلاشهای این رژیم برای سرکوب انقلابهای عربی در منطقه خاورمیانه، دخالتهای سعودی در سوریه و حمایت آن از آشوبهایی که در این کشور توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی هدایت می شود، محکوم کرد.

ائتلاف یاران انقلاب 14 فوریه بحرین با تکذیب ادعاهای وزیر کشور سعودی، مبنی بر دخالت ایران در امور داخلی عربستان، تاکید کرد: این رژیم سعودی است که با اعزام نیرو و مزدوران ویژه خود برای اشغال بحرین و ارتکاب جنایات جنگی و نسل کشی، در امور دیگر کشورهای عربی دخالت می کند.

در ادامه این بیانیه آمده است: رژیم استبدادی سعودی که پایگاه های خود را در لبنان، عراق، تونس و مصر از دست داده است، تلاش می کند مانع بیداری اسلامی شده و انقلابهای عربی را به نفع خود و استکبار و صهیونیسم جهانی مصادره کند. ولی ملتهای انقلابی در مصر، تونس، یمن، و بحرین، درسی فراموش نشدنی به رژیم سعودی خواهند داد.

ائتلاف یاران انقلاب 14 فوریه در بحرین در این بیانیه که به مناسبت شهادت نوجوان 15 ساله بحرینی صادر شده است، تاکید کرد: ده ها هزار نفر از مردم بحرین، "علی جواد الشیخ" نوجوان 15 ساله را که بر اثر اصابت مستقیم گلوله نیروهای آل خلیفه به سرش به شهادت رسید، تشییع کردند.

در این بیانیه با اشاره به حضور باشکوه مردم بحرین در این مراسم با وجود استقرار گسترده نیروهای آل خلیفه، آمده است: نیروها و مزدوران آل خلیفه، تلاش کردند با شلیک گاز اشک آور و گاز های سمی و انواع سلاح، شرکت کنندگان در مراسم تشییع را متفرق کنند.

ائتلاف یاران انقلاب 14 فوریه می افزاید: نیروهای امنیتی آل خلیفه دیروز با محاصره مرکز درمانی ستره که پیکر شهید به آنجا منتقل شده بود، پیکر شهید را ربودند و برای صدور گواهی مرگ به بیمارستان سلمانیه انتقال دادند؛ ولی خانواده شهید با اعلام مخالفت خود با گواهی مرگ، تاکید کردند که این نوجوان صبح زود و پس از شرکت در نماز عید، با دیگر نمازگزاران به زیارت آرامگاه شهدا رفت، که مورد حمله مزدوران آل خلیفه قرار گرفت و شهادت رسید. نیروهای آل خلیفه بصورت مستقیم علی الشیخ را هدف گلوله قرار دادند.

در ادامه این بیانیه آمده است: شرکت کنندگان در این مراسم تشییع، با سردادن شعارهای انقلابی سرنگونی رژیم استبدادی آل خلیفه را خواستار شدند. آنان همچنین تاکید کردند که آل خلیفه تحت کنترل و فرمان سعودی ها قرار گرفته اند.

ائتلاف یاران انقلاب 14 فوریه بحرین تاکید کرد: مردم انقلابی بحرین جهت تحقق مطالبات مسالمت آمیز و عادلانه خود برای بازگشت به میدان شهدا و آزاد سازی دوباره آن مصمم هستند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست